Αρχική > Uncategorized > ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
None

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές σε δημόσιους χώρους στην Πτολεμαϊδα, παρά τις συνεχείς προσπάθειες του Δήμου για άμεση αποκατάσταση των ζημιών, ενώ κάποιοι ασυνείδητοι φαίνεται ότι δεν σκέφτονται ούτε καν τα μικρά παιδιά.
Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται η παιδική χαρά μπροστά από τον ΟΤΕ στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαϊδας, αφού το πολυόργανο της (κούνια) έπεσε για μια ακόμα φορά «θύμα» ασυνείδητων βανδάλων, οι οποίοι κατέστρεψαν έτσι ένα χώρο, που μόνο διασκέδαση προσέφερε στα παιδιά. Η παιδική χαρά βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και κρίνεται άκρως επικίνδυνη για τα παιδιά, ενώ οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου έχουν προβεί σε περίφραξη και απαγόρευση της εισόδου, έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται βανδαλισμοί στην παιδική χαρά, η οποία από το Μάιο του 2003 που τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μέχρι και σήμερα έχει επισκευαστεί αμέτρητες φορές, τόσο από την ίδια την ανάδοχο εταιρεία, η οποία προχώρησε σε ριζική ανακατασκευή της παιδικής χαρά το 2005, αλλά και μετά το 2006 που παρελήφθη οριστικά το έργο οι επισκευές συνεχίστηκαν από τα συνεργεία του Δήμου, τα οποία με τις επεμβάσεις τους έκαναν απλά την παιδική χαρά λειτουργική.
Η εκ νέου καταγραφή των ζημιών, ο έλεγχος και η αντικατάσταση των προβληματικών τμημάτων, εκτός του ότι είναι μια ιδιαίτερα δαπανηρή διαδικασία και επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου, θα είναι ανώφελη αν οι ίδιοι ανεγκέφαλοι κινηθούν με τον ίδιο τρόπο, καταστρέφοντας ότι όμορφο υπάρχει στην πόλη.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team