Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Αυξάνει την υδροηλεκτρική παραγωγή
None

Αυξάνει την υδροηλεκτρική παραγωγή

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε αύξηση της Υδροηλεκτρικής Παραγωγής στο μέγιστο δυνατό επίπεδο για το επόμενο δεκαήμερο προχωρά η ΔΕΗ, λόγω των πολύ αυξημένων εισροών στους Ταμιευτήρες  των Υδροηλεκτρικών Σταθμών της ΔΕΗ από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.
Σε σχετικό δελτίο τύπου της επιχείρησης αναφέρονται τα εξής:
Η ΔΕΗ Α.Ε., εκτιμώντας ότι απαιτείται προσαρμογή στη λειτουργία των Μονάδων της, λόγω των αυξημένων εισροών στα φράγματα των Υδροηλεκτρικών Σταθμών, που οφείλονται στις αυξημένες βροχοπτώσεις, ανακοίνωσε τα εξής:
«Οι πολύ αυξημένες εισροές  στους Ταμιευτήρες  των Υδροηλεκτρικών Σταθμών της ΔΕΗ, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, σε συνδυασμό με τα ήδη υψηλά για την εποχή υδατικά αποθέματα, καθιστούν αναγκαία τη λήψη άμεσων μέτρων για την ασφάλεια των φραγμάτων, αποφυγή πλημμυρών κλπ.
Για το σκοπό αυτό απαιτείται, τουλάχιστον για το επόμενο δεκαήμερο, αύξηση της Υδροηλεκτρικής Παραγωγής στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.
Για να καταστεί εφικτή η απαιτούμενη αυξημένη συμμετοχή των Υδροηλεκτρικών Μονάδων στο Εθνικό Διασυνδεδεμένο Σύστημα, η ΔΕΗ Α.Ε., σε συνεργασία  με το  ΔΕΣΜΗΕ  και σύμφωνα με τους Κώδικες, θα θέσει εκτός λειτουργίας  λιγνιτικές μονάδες Βάσεως.
Τα μέτρα αυτά κατ ουδένα τρόπο θα επηρεάσουν την ομαλή παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε όλους ανεξαίρετα τους πελάτες μας για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλεται να ληφθούν αυτά».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γεραπετρίτης: Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε 4,5 εκατ. δόσεις του εμβολίου της AstraΖeneca-Οξφόρδης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε 4,5 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της AstraΖeneca», είπε σήμερα ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Μιλώντας ...