Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > ΑΝΑΤΟΛΙΑ: Το μιούζικαλ «I love you, you’re perfect, now change»

ΑΝΑΤΟΛΙΑ: Το μιούζικαλ «I love you, you’re perfect, now change»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Drama Club Poster 2

To διάσημο μιούζικαλ «I love you, you’re perfect, now change» των Τζίμυ Ρόμπερτς και Τζο ΝτιΠιέτρο παρουσιάζεται από το Drama Club, τον αγγλόφωνο θεατρικό όμιλο του Κολλεγίου Ανατόλια, στις 14, 15, 16 & 21, 22, 23 Φεβρουαρίου στο Raphael Hall.
Πρόκειται για ένα σπονδυλωτό έργο, που αναφέρεται στις σχέσεις ανδρών και γυναικών, από το πρώτο ραντεβού μέχρι τα γηρατειά. Το κοφτερό χιούμορ και οι πανέξυπνοι στίχοι σατιρίζουν και ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν τρυφερά τις παραδοξότητες των σχέσεων ανάμεσα στα δύο φύλα. Το έργο έχει παρουσιαστεί σε 14 χώρες, ενώ στην Ελλάδα ανέβηκε σε μετάφραση Λίνας Νικολακοπούλου με τον τίτλο «Σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε». Το έργο είναι το δεύτερο μακροβιότερο off-Broadway μιούζικαλ – η παράσταση έκανε την πρεμιέρα της το 1996 και κατέβηκε το 2008 έχοντας συμπληρώσει 5.000 παραστάσεις.
Στην παράσταση του Drama Club συμμετέχουν 24 μαθητές, ενώ 5μελής μπάντα παίζει ζωντανά τα τραγούδια του έργου. Η σκηνοθεσία είναι του Άγγελου Κλωνάρη, η μουσική διδασκαλία της Όλγας Στέφα και του Κωνσταντίνου Κάτσου και οι χορογραφίες της Λένιας Τσιγερίδου.
Ο αγγλόφωνος θεατρικός όμιλος του Κολλεγίου ανεβάζει μιούζικαλ τα τελευταία 41 χρόνια και έχει αποτελέσει φυτώριο πολλών γνωστών ηθοποιών. Μεταξύ των έργων που έχει παρουσιάσει είναι «Το Μαγαζάκι του Τρόμου», «Σικάγο», «Μάμμα Μία», «Γκριζ», «Ο μάγος του Οζ» κ.ά..
Παραστάσεις: 14-16 & 21-23 Φεβρουαρίου 2014, 9 μ.μ.
Raphael Hall Κολλεγίου Ανατόλια
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: Student Services Office Κολλεγίου Ανατόλια τηλ. 2310 398310

Drama Club 2014 Drama Club Poster 1

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team