Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Αναβλήθηκε ο διαγωνισμός προβολής του προγράμματος «Πίνδος»
None

Αναβλήθηκε ο διαγωνισμός προβολής του προγράμματος «Πίνδος»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Δεν πραγματοποίησε χτες το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού για την προβολή και τη δημοσιότητα του προγράμματος «Πίνδος»
Η αναβολή του διαγωνισμού για ένα έργο της τάξης του 1,5 εκ. ευρώ, ήρθε μετά από συνεννόηση του νομάρχη Κοζάνης, με τον αρμόδιο υφυπουργό Οικονομικών. Ο Γιώργος Δακής και ο υφυπουργός Σταύρος Αρναουτάκης συμφώνησαν ότι τη στιγμή που η χώρα βιώνει μία τόσο βαθειά κρίση και η κυβέρνηση λαμβάνει έκτακτα και σκληρά μέτρα για τους μισθωτούς, δεν μπορεί να δαπανώνται τόσα χρήματα για την προβολή ενός προγράμματος
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Οικονομικών Σ. Αρναουτάκης ζήτησε με έγγραφό του στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης, την αναβολή του ανοίγματος των οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού για την προβολή και δημοσιότητα του προγράμματος «Πίνδος», κόστους 1.500.000 ευρώ, που εδώ και ένα χρόνο υλοποιεί η νομαρχία.
Με δηλώσεις του στο vetonews.gr, νομάρχη Κοζάνης Γ. Δακής, επιβεβαίωσε ότι «το αίτημα του υφυπουργού έγινε αποδεκτό και αναβάλλεται η διαδικασία του διαγωνισμού», ενώ πρόσθεσε ότι «το συγκεκριμένο έργο, προβολής και δημοσιότητας του προγράμματος «Πίνδος», θα τεθεί στην επόμενη επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος προκειμένου να αποφασιστεί η απένταξή του». Αξίζει να σημειωθεί ότι από το Νοέμβριο του 2009 ο νομάρχης Κοζάνης είχε θέσει σχετικό ερώτημα στον αρμόδιο υφυπουργό «εάν είναι στην πολιτική βούληση της κυβέρνησης η συνέχιση του διαγωνισμού».
Εξ’ άλλου, για το θέμα κατέθεσε προχτές ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό και ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης ζητώντας την ακύρωση του διαγωνισμού και τον έλεγχο των δαπανών για τις δράσεις του προγράμματος.

Χ.Β.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team