Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Έκκληση Δένδια σε ΔΕΗ: Μην κάνετε απεργίες τώρα που ο τουρισμός πάει καλά

Έκκληση Δένδια σε ΔΕΗ: Μην κάνετε απεργίες τώρα που ο τουρισμός πάει καλά

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Έκκληση προς τους εργαζόμενους της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού να μην προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις απηύθηνε ο Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με το προεδρείο της ΕΣΕΕ.

dendias_532_355

«Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν σκέψεις για απεργιακές κινητοποιήσεις και θέλω να παρακαλέσω να μην κάνουν οτιδήποτε, διότι θα δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα στην αγωνιζόμενη επιχειρηματικότητα, ιδιαίτερα φέτος που ο τουρισμός πάει καλά» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Στη συνάντηση, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα ρευστότητας, με την αξιοποίηση των υπαρχόντων τραπεζικών εργαλείων ή με τη δημιουργία νέων υβριδικών προγραμμάτων, τόσο για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων, όσο και για την επιβίωση των υπαρχουσών.

Ο υπουργός, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, σχολίασε ότι η σημερινή πρώτη συνάντηση είναι η αρχή μίας συνεργασίας «για τα πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το εμπόριο στην Ελλάδα» και σημείωσε ότι ο στόχος της πολιτικής ηγεσίας είναι να μεταφερθεί ρευστότητα και, μέσω του ΕΣΠΑ, στη μαχόμενη για την επιβίωσή της επιχείρηση, όπως είπε. Τονίζοντας, παράλληλα, ότι «πρέπει να προσπαθήσουμε να διασώσουμε τις επιχειρήσεις. Αυτός είναι ο δρόμος για να εμποδίσουμε την αύξηση της ανεργίας και να τη μειώσουμε».

 

Πηγή: newsit.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δρ. Τσαβλής για τους εμβολιασμούς εκτός λίστας στη Θεσσαλονίκη: Εμβολίασα συγγενείς μου για να μην χαθεί καμία δόση εμβολίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Η ενέργεια του Δημάρχου καταδεικνύει άγνοια για την διαδικασία εμβολιασμών, άγνοια για την πανδημία και αναλγησία για την ...