Αρχική > Slider > Στις 12 Ιουλίου ο Α. Τσίπρας στη Δυτική Μακεδονία – Ομιλία του πρωθυπουργού στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο

Στις 12 Ιουλίου ο Α. Τσίπρας στη Δυτική Μακεδονία – Ομιλία του πρωθυπουργού στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου «κλειδώνει» κατά πάσα πιθανότητα η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Δυτική Μακεδονία.

Η παραπάνω ημερομηνία έπεσε στο τραπέζι το πρωί της Τρίτης σε σύσκεψη του οργανωτικού και επικοινωνιακού επιτελείου του πρωθυπουργικού γραφείου. «Με βάση το βαρύ πρόγραμμα του πρωθυπουργού, η 12η Ιουλίου φέρεται η πλέον κατάλληλη για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην ακριτική περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, από όπου ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει τα περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα, αρχής γενομένης από την Δυτική Μακεδονία», δήλωσε στον «e-ptolemeos.gr» κυβερνητική πηγή. Σε ερώτηση αν είναι οριστική η ημερομηνία αυτή, υπογράμμισε ότι «είναι η πιο πρόσφορη και έκλεισε κατά 95%, αλλά όταν μιλάμε για επίσκεψη του πρωθυπουργού, δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιος αστάθμητος παράγοντας».

Να σημειωθεί πάντως ότι από την αρχή το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε είναι να γίνει η επίσκεψη μέχρι τις 15 Ιουλίου, καθώς όπως λένε τοπικά στελέχη και κυβερνητικοί βουλευτές, μετά πιάνει καλοκαίρι και δεν προσφέρεται η εποχή.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση και το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού. Το αναπτυξιακό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα. Η έναρξη του συνεδρίου, το πρόγραμμα και η ώρα ομιλίας του πρωθυπουργού θα ανακοινωθούν, αλλά είναι φανερό ότι θα εξαρτηθούν από την ώρα που θα φτάσει ο Αλέξης Τσίπρας στην περιοχή. Ο χρόνος παραμονής του πρωθυπουργού στη Δυτική Μακεδονία θα καθορίσει και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Α. Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr» η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» έχει ενημερωθεί ανεπισήμως για την παράδοση του τμήματος του κάθετου άξονα της Εγνατίας Κορομηλιά – Κρυσταλλοπηγή», την οποία προτίθεται να κάνει ο πρωθυπουργός. Στις σκέψεις του πρωθυπουργικού επιτελείου είναι να επισκεφτεί ο Α. Τσίπρας την 5η μονάδα της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, χωρίς όμως να έχει κλείσει οριστικά.

Τέλος, μιλώντας στο αναπτυξιακό συνέδριο ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει μεταξύ άλλων, το ειδικό τιμολόγιο της ΔΕΗ για τη Δυτική Μακεδονία, την βελτίωση της εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας από Κοζάνη μέχρι το ξενοδοχείο «Τσιλίκα» και την ολοκλήρωση του δρόμου Κοζάνης – Ρυμνίου από τον Κήπο μέχρι την Γέφυρα Ρυμνίου.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας