Αρχική > Slider > Στις 12 Ιουλίου ο Α. Τσίπρας στη Δυτική Μακεδονία – Ομιλία του πρωθυπουργού στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο

Στις 12 Ιουλίου ο Α. Τσίπρας στη Δυτική Μακεδονία – Ομιλία του πρωθυπουργού στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου «κλειδώνει» κατά πάσα πιθανότητα η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Δυτική Μακεδονία.

Η παραπάνω ημερομηνία έπεσε στο τραπέζι το πρωί της Τρίτης σε σύσκεψη του οργανωτικού και επικοινωνιακού επιτελείου του πρωθυπουργικού γραφείου. «Με βάση το βαρύ πρόγραμμα του πρωθυπουργού, η 12η Ιουλίου φέρεται η πλέον κατάλληλη για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην ακριτική περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, από όπου ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει τα περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα, αρχής γενομένης από την Δυτική Μακεδονία», δήλωσε στον «e-ptolemeos.gr» κυβερνητική πηγή. Σε ερώτηση αν είναι οριστική η ημερομηνία αυτή, υπογράμμισε ότι «είναι η πιο πρόσφορη και έκλεισε κατά 95%, αλλά όταν μιλάμε για επίσκεψη του πρωθυπουργού, δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιος αστάθμητος παράγοντας».

Να σημειωθεί πάντως ότι από την αρχή το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε είναι να γίνει η επίσκεψη μέχρι τις 15 Ιουλίου, καθώς όπως λένε τοπικά στελέχη και κυβερνητικοί βουλευτές, μετά πιάνει καλοκαίρι και δεν προσφέρεται η εποχή.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση και το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού. Το αναπτυξιακό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα. Η έναρξη του συνεδρίου, το πρόγραμμα και η ώρα ομιλίας του πρωθυπουργού θα ανακοινωθούν, αλλά είναι φανερό ότι θα εξαρτηθούν από την ώρα που θα φτάσει ο Αλέξης Τσίπρας στην περιοχή. Ο χρόνος παραμονής του πρωθυπουργού στη Δυτική Μακεδονία θα καθορίσει και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Α. Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr» η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» έχει ενημερωθεί ανεπισήμως για την παράδοση του τμήματος του κάθετου άξονα της Εγνατίας Κορομηλιά – Κρυσταλλοπηγή», την οποία προτίθεται να κάνει ο πρωθυπουργός. Στις σκέψεις του πρωθυπουργικού επιτελείου είναι να επισκεφτεί ο Α. Τσίπρας την 5η μονάδα της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, χωρίς όμως να έχει κλείσει οριστικά.

Τέλος, μιλώντας στο αναπτυξιακό συνέδριο ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει μεταξύ άλλων, το ειδικό τιμολόγιο της ΔΕΗ για τη Δυτική Μακεδονία, την βελτίωση της εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας από Κοζάνη μέχρι το ξενοδοχείο «Τσιλίκα» και την ολοκλήρωση του δρόμου Κοζάνης – Ρυμνίου από τον Κήπο μέχρι την Γέφυρα Ρυμνίου.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας