Αρχική > Slider > Στην Κοζάνη Γ.Γ. Προστασίας του Πολίτη Δ. Αναγνωστάκης – Σύσκεψη με αξιωματικούς για τα τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα

Στην Κοζάνη Γ.Γ. Προστασίας του Πολίτη Δ. Αναγνωστάκης – Σύσκεψη με αξιωματικούς για τα τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Υπηρεσιακή επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου ο γενικός γραμματέας Προστασίας του Πολίτη.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, προερχόμενος από Ιωάννινα όπου είχε ανάλογη επίσκεψη, έφτασε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης στη 1 το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Χρήστο Δραγατάκη. Τον υποδέχτηκε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Ντζιοβάρας. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Γ.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, με τους Αστυνομικούς Διευθυντές Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών, η οποία διήρκησε πάνω από δύο ώρες και συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην υλοποίηση του προγράμματος αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Μακεδονία, με σκοπό την καλύτερη διαχείριση και αξιοποίηση του προσωπικού, στην κατεύθυνση της εύρυθμης λειτουργίας και αποτελεσματικότητας των αστυνομικών υπηρεσιών.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης αναμένεται η σύσταση και εγκατάσταση στην Κρανέα Γρεβενών του Τμήματος Μεταγωγών, μονάδα που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των μεταγωγών από και προς τις φυλακές Γρεβενών και του Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας, όπου επίσης γίνονται δεκάδες μεταγωγές βαρυποινιτών, προκειμένου να δικαστούν.

Ακόμη, συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του προγράμματος απόκτησης ιδιόκτητης στέγης, κυρίως των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών και Καστοριάς, με την επισήμανση ότι μετά από καθυστέρηση πολλών ετών (σ.σ. για την περίπτωση της Καστοριάς) σήμερα το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ εκφράστηκε η πεποίθηση αν όλα πάνε καλά, τα δύο αστυνομικά μέγαρα θα είναι έτοιμα εντός του 2018 των Γρεβενών και το 2019 της Καστοριάς.

Το απόγευμα μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο γ.γ. Προστασίας του Πολίτη θα αναχωρήσει για την Βέροια, όπου το Σάββατο θα εγκαινιαστεί το σύγχρονο Σκοπευτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας