Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Όταν η κριτική γίνεται από ειδικό… – O Γιώργος Κωστικίδης για την έκθεση φωτογραφίας του Μπάμπη Πασσαλίδη

Όταν η κριτική γίνεται από ειδικό… – O Γιώργος Κωστικίδης για την έκθεση φωτογραφίας του Μπάμπη Πασσαλίδη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

   Ιδιαίτερη αξία αποκτά η κριτική η οποία γίνεται από ειδικούς.

Επισκεπτόμενος την Έκθεση Φωτογραφίας και ανάγλυφων μακετών με θέμα: «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΟΡΥΧΕΙΩΝ» του συμπολίτη μας συνταξιούχου της ΔΕΗ Μπάμπη Πασσαλίδη, ο γνωστός Φωτογράφος και Φωτορεπόρτερ του «e-ptolemeos.gr» Γιώργος Κωστικίδης, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα και την τεχνική των έργων.

Η ξενάγηση στην έκθεση, που φιλοξενήθηκε στον εξωτερικό χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας έγινε από το Δημήτρη Καμαριάδη, ενώ ο έμπειρος  φωτογράφος ο κ. Κωστικίδης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα και τον τρόπο παρουσίασης και αποτύπωσης  όλης της ιστορίας των ορυχείων.

Η ξεχωριστή αυτή Έκθεση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Διευθυντή Λειτουργικής Υποστήριξης του ΛΚΔΜ Δημήτρη Ζαραφίδη και λόγω της μεγάλης της αξίας  και της ψυχής που κατέθεσε ο κ. Πασσαλίδης πρέπει να καταγραφεί σε ένα Λεύκωμα , ώστε να αποτελέσει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές .

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου