Αρχική > Αρθρογραφία > Tο γιορτινό μου «δώρο» – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Tο γιορτινό μου «δώρο» – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Είναι λογικό ο δημόσιος λόγος να υφίσταται κριτική,  από γνωστούς & αγνώστους, καλοπροαίρετη ή όχι, καλή ή κακή. Τις επιδοκιμασίες (παράσημα) τις προβάλουμε, διορθώνουμε τα λάθη, βελτιώνουμε τις παραλήψεις μας.

Τις ημέρες των εορτών έλαβα από  δικηγόρο Αθηνών (άγνωστο σ’ εμένα δικηγορικό γραφείο) μια συγχαρητήρια επιστολή για  ένα άρθρο που προσφάτως δημοσίευσα. Το συγκεκριμένο άρθρο «Ο ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» όπως αναφέρεται στην επιστολή, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» της 31-12-2016 σελ. 40.

Το κείμενο αυτό η εφημερίδα των Αθηνών αλίευσε από την εφημερίδα «Πτολεμαίος», στην Δ/νση της οποίας ο αποστολέας  απεύθυνε την εν λόγω επιστολή, η οποία και μου διαβιβάσθηκε.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον κ Ζ.ΣΤ.Κ. (πλήρες όνομα πατρώνυμο, επίθετο, μέιλ) για τα επαινετικά του σχόλια και για τις ευχές του. Του στέλνω επίσης ευχές ελπίδας και αγάπης, το νέο έτος 2017 να ξεκινήσουν οι ανάσες ζωής για την Ελλάδας μας και ο ίδιος και οι συνεργάτες του να έχουν  υγεία, πολλές επιτυχίες και πολλές-πολλές χαρές.

 (Παραθέτω το κείμενο της επιστολής)      

a/a 6091c/ma

Αθήνα, 3 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΡΙΟ     Μιχάλη Ραμπίδη

ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Θ Ε Μ Α: Ο ενταφιασμός του «Επιταφίου» κλπ.

 

Φίλε κ. Ραμπίδη,

 

Στην πρωτοχρονιάτικη ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (σελ. 40) διάβασα την επιστολή σας με τον πλήρη τίτλο Ο ενταφιασμός του «Επιταφίου» από την (μη δημοκρατική) Ευρωπαϊκή Ενωση.-

Θερμά συγχαρητήρια για το όλο περιεχόμενο του άρθρου σας, μα, περισσότερο από όλα, για την παρατηρητικότητά σας, αλλά και για τις ιστορικές γνώσεις σας.-

Θερμές ευχές για όλες τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων, που μόλις πέρασαν, καθώς επίσης και για την Καινούργια Χρονιά, που άρχισε προχθές: Είθε να φέρει κάθε καλό στον καθένα μας ξεχωριστά και, προπάντων, στη δύσμοιρη Χώρα μας.    Να είστε πάντα καλά.-

Με φιλικούς χαιρετισμούς      Ζ. Στ. Κ.   Δικηγόρος

 

Σας ευχαριστώ πολύ.  Μιχάλης Χρ. Ραμπίδης

 

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Αντιγραφή από τα παραπολιτικά του «ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ» της Τετάρτης 11-1-2017: Η εφημερίδα μας έχει τη χαρά να διαθέτει εκλεκτούς συνεργάτες των οποίων άρθρα και απόψεις δημοσιεύει ευχαρίστως και στην έντυπη και στην ηλεκτρονική της έκδοση. Πολλές φορές απόψεις συνεργατών της γίνονται βάση για ενδελεχή συζήτηση από δημοσιογράφους και πανελλήνια μέσα.

Πρόσφατα άρθρο του συνεργάτη μας και γνωστού σχολιαστή Μιχάλη Ραμπίδη με θέμα «Ο Ενταφιασμός του Επιτάφιου από την Ευρώπη» αναδημοσιεύθηκε από την γνωστή Αθηναϊκή εφημερίδα «Δημοκρατία» και μάλιστα με πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων. Η αναπαραγωγή έγινε από τον Ιστότοπό μας, γεγονός που μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά.

Ακόμα ένα ευχαριστώ στους Κοσμά & Αντώνη Πουγαρίδη για το σχόλιό τους.

 

Πτολεμαΐδα 10-1-2017

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Μιχάλης Ραμπίδης