Αρχική > Slider > Διήμερη επίσκεψη Ν. Παππά στη Δυτική Μακεδονία – Θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη

Διήμερη επίσκεψη Ν. Παππά στη Δυτική Μακεδονία – Θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

-Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής θα επισκεφτεί Τοπικές Κοινότητες σε Βόιο, Γρεβενά, Φλώρινα, οι οποίες εντάσσονται στο πρόγραμμα Rural Brodband

Επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Η ακριβής ημέρα της επίσκεψης δεν έχει καθοριστεί ακόμη, αλλά το βέβαιο είναι ότι θα πραγματοποιηθεί στα τέλη της επόμενης εβδομάδας και θα είναι διήμερη, με πιθανότερες ημέρες την Πέμπτη – Παρασκευή. Πάντως, θα είναι μία επίσκεψη διαφορετική, καθώς ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να πάρει στην κυριολεξία …τα όρη και τα βουνά. Κι’ αυτό γιατί στο πρόγραμμα ψηφιακής πολιτικής (Rural Brodband) που υλοποιεί το ομώνυμο υπουργείο, συμμετέχουν 26 απομακρυσμένα χωριά της Δυτικής Μακεδονίας, ορισμένα εκ των οποίων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής θα τα περιδιαβεί και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα. Μάλιστα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής με σύντομες ομιλίες του σε συγκεκριμένες τοπικές κοινότητες που επωφελούνται από το πρόγραμμα (Πεντάλοφος, Αετός Φλώρινας και Κρανιά Γρεβενών), αναμένεται να επισημάνει ότι «ανοίγει η πόρτα της ψηφιακής πολιτικής ισότιμα σε όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους», αφού αυτά τα χωριά θα αποκτήσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες γρήγορου internet.

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της Ν.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, σε χώρο που αναζητείται, με πιθανότερο το Κοβεντάρειο ή την αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου. Επίσης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Ακόμη θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τις πρυτανείες του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και με τις παραγωγικές τάξεις (ΕΒΕ – Εμπορικούς Συλλόγους), προκειμένου να εξετάσουν τρόπους αξιοποίησης του προγράμματος Ψηφιακής Πολιτικής και τη συμβολή του στην ανταγωνιστικότητα, στην καινοτομία και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας