Αρχική > Slider > Άγρια κακοποίηση αδέσποτης σκυλίτσας στην Πτολεμαΐδα

Άγρια κακοποίηση αδέσποτης σκυλίτσας στην Πτολεμαΐδα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Απίστευτη κακοποίηση υπέστη μια αδέσποτη σκυλίτσα στην Πτολεμαΐδα, από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του πέταξε το ζώο το οποίο βρισκόταν σε άθλια κατάσταση μέσα στο συντριβάνι που βρίσκεται στο παρκάκι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας.

Μια κάτοικος της πόλης που βρήκε το κακοποιημένο ζώο το Μεγάλο Σάββατο μέσα στο συντριβάνι, ενημέρωσε τις εθελόντριες του Δημοτικού Κυνοκομείου Πτολεμαΐδας, οι οποίες έσπευσαν και μετέφεραν το ζώο που βρισκόταν σε άθλια κατάσταση σε κτηνίατρο, για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Τόσο οι εθελόντριες όσο και ο κτηνίατρος δήλωσαν ότι δεν έχουν ξαναδεί τόσο κακοποιημένο ζώο, ενώ από τον κύκλο των εθελοντών του κυνοκομείου διέρρευσε ότι υπάρχει υπόνοια ότι το άτυχο ζώο έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση! Καθώς, εκτός από το κάταγμα που έχει υποστεί στην περιοχή της λεκάνης, στο αριστερό πόδι, έφερε μώλωπες και οίδημα και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Σημειώνεται ότι η σκυλίτσα που είναι ηλικίας 1,5 ετών, είναι σημασμένη και στειρωμένη και βρισκόταν στο στάδιο της επανένταξης, και αυτή τη στιγμή αναρρώνει σε χώρο του δημοτικού καταφυγίου.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team