Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ευχαριστήριο της διοίκησης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για δωρεές από εταιρίες και ιδιώτες

Ευχαριστήριο της διοίκησης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για δωρεές από εταιρίες και ιδιώτες

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ευχαριστεί θερμά:

  • Την εταιρεία «“KLINIKUM PLUS” ΚΑΪΚΟΝΙΔΗΣ Π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» για τη δωρεά ενός PROJECTOR OEM ELEPHAS ET20-B για τις ανάγκες της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής.
  • Τον κ. Παπανικολάου Κωνσταντίνο για τη δωρεά που αφορά οικοδομικές-αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις καθώς και ιατρικό εξοπλισμό για τις ανάγκες της Καρδιολογικής κλινικής.
  • Την κα Διάφα Τερέζα για τη δωρεά που αφορά δύο (2) στόρια παραθύρων για τις ανάγκες της Καρδιολογικής κλινικής.
  • Τους κ.κ. Βακουφτσή Δημήτριο και Βακουφτσή Παναγιώτη για τη δωρεά που αφορά τοποθέτηση ραφιών DEXION σε δύο χώρους της Καρδιολογικής κλινικής.
  • Την ομάδα ποδοσφαίρου Παλαίμαχοι Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης και το σύλλογο Α.Μ.Ε.Α. ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄ για τη δωρεά δύο (2) κλιματιστικών για τις ανάγκες της Καρδιολογικής κλινικής.
  • Τον κ. Νικολαΐδη Θωμά για τη δωρεά ενός γωνιακού καναπέ και δύο (2) τηλεοράσεων 23 ιντσών για τις ανάγκες της Παιδιατρικής κλινικής.
  • Την εταιρεία «Εpsilon Health ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΒΛΑΧΟΣ Ι.Κ.Ε.» για τη δωρεά διαφόρων χρωμάτων πλαστικών και υδροχρωμάτων, προκειμένου να βαφτούν οι χώροι της Παιδιατρικής κλινικής.
  • Τους κ.κ. Ευάγγελο Αργυρόπουλο και Ευθυμία Σιώζου για τη δωρεά ενός πολυμηχανήματος και μίας τηλεόρασης 32΄΄ιντσών για τις ανάγκες της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής.

Από τη στήριξη όλων παίρνουμε δύναμη και κουράγιο στον καθημερινό μας αγώνα για ποιοτικές παροχές υγείας προς όλους και κυρίως εκείνους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΙΔΗΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team