Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Αγριογούρουνο με πορτοκάλι και μουστάρδα

  Απίστευτα ωραίο κρέας το αγριογούρουνο, μαριναρισμένο και καλομαγειρεμένο με πορτοκάλι και μουστάρδα, ένα αρχοντικό φαγητό σκέτο λουκούμι!! Ιδανικό για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνο. Υλικά: 2,5 κιλά αγριογούρουνο κομμένο σε μερίδες 4-5 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. φυτίνη 6κ.σ. μουστάρδα 3 κ. σ. μέλι 1 ποτήρι λευκό … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Αγριογούρουνο με πορτοκάλι και μουστάρδα.