Υλικά 1.200γρ. αλεύρι σκληρό 40γρ. μαγιά 280γρ. ζάχαρη 240γρ. βούτυρο 82% 160ml γάλα χλιαρό 240ml νερό ξύσμα από 2 πορτοκάλια 8 αβγά 2 κουτ. γλυκού μαχλέπι 1 κουτ. γλυκού αλάτι 1½ κουτ. γλυκού μαστίχα βαμμένα κόκκινα αβγά για τη διακόσμηση σουσάμι ή αμύγδαλο φιλέ για το πασπάλισμα Διαδικασία Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 30°C … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πασχαλινό τσουρέκι κλασσικό.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί