Αρχική > Παραπολιτικά > Ζαμανίδης: Δεν θα επιτρέψουμε το κλείσιμο του ΤΕΙ – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 15/11/2017

Ζαμανίδης: Δεν θα επιτρέψουμε το κλείσιμο του ΤΕΙ – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 15/11/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Έντονη ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Σάββα Ζαμανίδη, για τις πρόσφατες δηλώσεις του Κοζανίτη νέου πρύτανη των ΤΕΙ Στέργιου Γκανάτσιου, περί ενδεχόμενου κλεισίματος του ΤΕΙ Μαιευτικής στην Πτολεμαΐδα, λόγω συνενώσεων.

«Δεν θ’ αφήσουμε, είπε ο Δήμαρχος, να κλείσει το πιο ελκυστικό τμήμα ΤΕΙ της Δυτικής Μακεδονίας» αφήνοντας  να εννοηθεί ότι δεν είναι θέμα που αποφασίζει ο πρύτανης, αλλά αποτελεί συνολική πολιτική του Υπουργείου Παιδείας.

Μάλιστα βρίσκεται είπε σε ανοικτή γραμμή με τον Διευθυντή του ΤΕΙ Μαιευτικής κ. Σαββίδη προκειμένου να βοηθήσουν στην αναβάθμιση του τμήματος και την στελέχωσή του.

Ακόμη ο Δήμαρχος, κατήγγειλε τα διαδραματιζόμενα στο Μποδοσάκειο, με την συνεχιζόμενη έλλειψη γιατρών στην παθολογική και τα μεγάλα προβλήματα στο ογκολογικό τμήμα, που κινδυνεύει με κλείσιμο λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού.

Είναι έτοιμη είπε η νέα υπερσύγχρονη ογκολογική πτέρυγα και πολύ σύντομα θα την εγκαινιάσουμε.

Αν λείπουν γιατροί, τι θα εγκαινιάσουμε;

Μήπως τα ‘’ντουβάρια’’;

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team