Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Υψηλού επιπέδου επισκέψεις στο Εργαστήρι Ψηφιδωτού- Αγιογραφίας του Ιωάννη Παπαδόπουλου στην Πτολεμαΐδα

Υψηλού επιπέδου επισκέψεις στο Εργαστήρι Ψηφιδωτού- Αγιογραφίας του Ιωάννη Παπαδόπουλου στην Πτολεμαΐδα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τη σημαντική επίσκεψη της Διεθνούς Συνεργασίας για τον Πολιτισμό και τις Τέχνες «Methexis» δέχθηκαν στο εργαστήριό τους στην Πτολεμαΐδα οι συμπολίτες μας εικαστικοί Γιάννης και Όλγα Παπαδοπούλου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του κύκλου μελετών των Βυζαντινών Τεχνών και στην αντιπροσωπεία της «Methexis» συμμετείχαν η Πρόεδρος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και φίλοι της, ενώ σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων σε εικαστικά θέματα , αλλά και η λήψη βίντεο στο εργαστήρι , που θα προβληθεί σαν ενιαίο ντοκυμανταίρ του Κύκλου Μελετών των Βυζαντινών Τεχνών ,στην Ιταλία .
Την ικανοποίησή του εξέφρασε μιλώντας στο e-ptolemeos ο Ιωάννης Παπαδόπουλος ευχαριστώντας τους επισκέπτες,για την παρουσία τους στο εργαστήρι του.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Self test: Προσοχή! Αυτοί πρέπει να το κάνουν μέχρι το βράδυ της Κυριακής

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Self test: Χιλιάδες αυτοδιαγνωστικά τεστ πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι το βράδυ της Κυριακής προκειμένου αύριο Δευτέρα, μαθητές, εκπαιδευτικοί, δημόσιοι ...