Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Υπάλληλος του Δήμου Γρεβενών βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι

Υπάλληλος του Δήμου Γρεβενών βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο 43χρονος δημοτικός υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Γρεβενών κ.Στάθης Ιωαννίδης ο οποίος κατά τη διάρκεια της πρωινής του βάρδιας βρήκε σε επαρχιακό  δρόμο ένα πορτοφόλι που περιείχε κάρτες τραπέζης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο κ.Ιωαννίδης επικοινώνησε αμέσως με τον νόμιμο κάτοχο του και το παρέδωσε ο ίδιος στέλνοντας με αυτήν του την πράξη μαθήματα ήθους και ανθρωπιάς.

Σημειώνεται ότι ο Στάθης είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών και είναι υπόδειγμα υπαλλήλου του Δήμου Γρεβενών καθώς με τη στάση του, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της κοινωνίας μας που είναι αυτό της συνοχής και της αλληλεγγύης.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης συνάντησε από κοντά και συνεχάρη τον Στάθη Ιωαννίδη για την αξιόλογη πράξη του και με τον κ. Δασταμάνη να εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εργαζόμενο του Δήμου που εξέπεμψε ένα έμπρακτο μήνυμα εντιμότητας και αξιοπρέπειας σε δύσκολους καιρούς.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Νέο ξεκίνημα για τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ο σύλλογος καρκινοπαθών μετά από διάφορα προβλήματα που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα κάνει ένα ...