Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής-δηλώσεων, στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2020-21, για εγγραφή στους Δημοτικούς Σταθμούς του Δήμου Εορδαίας

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής-δηλώσεων, στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2020-21, για εγγραφή στους Δημοτικούς Σταθμούς του Δήμου Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Το ΝΠΔΔ «Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτιστικής Ανάπτυξης και Παιδείας» Δήμου Εορδαίας ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής-δηλώσεων, στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2020-21, ξεκίνησε από την Παρασκευή 17 Ιουλίου έως και Τετάρτη 5 Αυγούστου.

 Το ΝΠΔΔ  καλεί όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Σταθμούς του Δήμου Εορδαίας, να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση έως και τις 5 Αυγούστου του 2020.

 Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής, στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr).

 Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή γίνεται με την χρήση των κωδικών taxisnet.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι.

Οι ενδιαφερόμενες/οι, εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (Voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν τον Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το παιδί τους. Αναλυτικά τα δικαιολογητικά για κάθε περίπτωση αναφέρονται στη πρόσκληση, στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr).

Όσες/οι ενδιαφερόμενες/οι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες  ή βοήθεια στην συμπλήρωση της αίτησης, μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2463350119 (κ. Καρατόκη Πασχαλίνα) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team