Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ξεκινάει η σίτιση των μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

Ξεκινάει η σίτιση των μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Υπεγράφη το συμφωνητικό για την ανάθεση  «Σίτισης των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας – Δήμου Βοΐου για το σχολικό έτος 2020-2021», μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ.Χρήστου Ζευκλή και του εκπροσώπου της εταιρίας «ΤΑΡΤΑΡΑ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.».

Αντικείμενο του συμφωνητικού είναι η παροχή γευμάτων (μεσημεριανό γεύμα) για την σίτιση περίπου διακοσίων (200) μαθητών του Μουσικού σχολείου Σιάτιστας τις ημέρες που αυτό λειτουργεί κατά την διάρκεια του σχολικού έτους. Σύμφωνα με την απαραίτητη τεχνική μελέτη που εκπονήθηκε.

Το ποσό της συμφωνίας που υπεγράφη ανέρχεται στις 125.769,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α)και το ποσό της δαπάνης θα καλυφθεί από κονδύλια του Υπουργείου Εσωτερικών.

Να επισημάνουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου θα ξεκινήσει από τον μήνα Σεπτέμβριο διότι ο Δήμος ολοκλήρωσε εγκαίρως  όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Τέλος να αναφέρουμε πώς οι μερίδες φαγητού οι οποίες δεν θα καταναλώνονται από τους μαθητές θα διατίθενται από τον Δήμο για την ενίσχυση του συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης .

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...