Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Ξεκινά η πρώτη μετακίνηση εργαζομένων από τις υπό πώληση μονάδες της ΔΕΗ

Ξεκινά η πρώτη μετακίνηση εργαζομένων από τις υπό πώληση μονάδες της ΔΕΗ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Ξεκινά η διαδικασία μετακίνησης προσωπικού της ΔΕΗ από τις υπό πώληση μονάδες της Μελίτης και της Μεγαλόπολης, καθώς το Δ.Σ. ενέκρινε την Παρασκευή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την μετάθεση των εργαζόμενων κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης.

H εν λόγω πρόσκληση αφορά 44 θέσεις, εκ των οποίων οι 20 αφορούν διοικητικό προσωπικό εργαζομένων από τις μονάδες της Μεγαλόπολης που θα μπορούν να μετακινηθούν σε καταστήματα της γενικής διεύθυνσης εμπορίας της ΔΕΗ στην Πελοπόννησο και την Αττική.

Επιπλέον, δέκα θέσεις αφορούν τη μετακίνηση τεχνικού προσωπικού από τις τρεις μονάδες και οι υπόλοιπες νοσηλευτικό προσωπικό, δύο κοινωνικούς λειτουργούς και τέσσερις απασχολούμενους στη διεύθυνση εκπαίδευσης στο ΣΤΕ Μεγαλόπολης, του οποίου η λειτουργία αναστέλλεται.

Η πρόσκληση απευθύνεται προς:

α)             Το προσωπικό των κατηγοριών/ειδικοτήτων ΔΟ1 (Πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί ΠΕ), ΔΟ3 (Πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί ΤΕ), ΔΟ2/Α (Λοιποί Διοικητικοοικονομικοί ΔΕ) και Τ4/Κ (Τεχνικοί Επιμελητές ΔΕ) του κλάδου λιγνιτικής ηλεκτροπαραγωγικής δραστηριότητας ΑΗΣ Μεγαλόπολης (στον οποίο εισφέρεται η Μονάδα 3 του ΑΗΣ Μεγαλόπολης Α’, η Μονάδα 4 του ΑΗΣ Μεγαλόπολης Β’ και η ΔΛΚΜ), για κάλυψη μέχρι είκοσι (20) θέσεων εργασίας σε Καταστήματα της Πελοποννήσου και του Νομού Αττικής, της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team