Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο Χάρης Κάτανας: «Τι δουλειά έχει ένας… Κάτανας πίσω από την Γεροβασίλη;  Εάν πρόκειται για τον Ηλία ίσως και να έχει…»

Ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο Χάρης Κάτανας: «Τι δουλειά έχει ένας… Κάτανας πίσω από την Γεροβασίλη;  Εάν πρόκειται για τον Ηλία ίσως και να έχει…»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ανάρτηση του Χάρη Κάτανα, στο facebook, για την παρουσία του Ηλία Κάτανα δίπλα στην Όλγα Γεροβασίλη, κατά την πρόσφατη παρουσία της στην Πτολεμαΐδα:

 

«Τι δουλειά έχει ένας… Κάτανας πίσω από την Γεροβασίλη;
Εάν πρόκειται για τον Ηλία ίσως και να έχει.
Εάν όμως πρόκειται για τον Χάρη Κάτανα, θα με βρίσκει μόνο μπροστά της.
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο…

Σας παραθέτω τη φωτό όπου στέκεται δίπλα της ο ΗΛΙΑΣ, για να πεισθούν όσοι προσφάτως μπερδεύτηκαν λόγω του ίδιου επιθέτου και βιάστηκαν να πουν πως ήμουν δίπλα της. Επίσης οφείλω να παραθέσω και το κείμενο από το «καλωσόρισμα» μου όπου και έπαιξε σε όλα τα ΜΜΕ εκείνη την ημέρα.

Καλοσωρίζουμε στην Κοζάνη την υπουργό Προστασίας του Ρουβίκωνα κυρία Όλγα Γεροβασίλη.

Την υπουργό των δακρυγόνων, που ψήφισε υπέρ της Συμφωνία των Πρεσπών, που νομίζει ότι η ασφάλεια των πολιτών μπορεί μπαίνει στο ίδιο ζύγι με τις επικίνδυνες αριστερίστικες ιδεοληπτικές εμμονές της, μια αποτυχημένη υπουργό που μοναδικό σκοπό έχει να προσφέρει δεκανίκι στην απερχόμενη κυβέρνηση-κουρελού του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών πρόθυμων της καρέκλας.

Επισκέπτεστε σήμερα με προκλητική απάθεια και αδιαφορία την περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, όταν οι ελλείψεις και οι ανάγκες των υπηρεσιών για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια είναι τεράστιες.
Κυρία Γεροβασίλη, επειδή η υπόθεση της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών είναι μια σοβαρή υπόθεση, για την οποία δεν έχετε την παραμικρή συναίσθηση, κάντε μας μια χάρη: Στο ελάχιστο διάστημα που σας απομένει ως κυβέρνηση, φροντίστε τουλάχιστον να μην κάνετε περισσότερο κακό στη χώρα. Φτάνει πια, δεν σας αντέχει άλλο ο κόσμος, δεν σας μπορεί άλλο η πατρίδα».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team