Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος θα μείνει απ” έξω για χατήρι του Αδαμίδη; – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος θα μείνει απ” έξω για χατήρι του Αδαμίδη; – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Με τη μεταγραφή Αδαμίδη στον ΣΥΡΙΖΑ, τα πράγματα στενεύουν σε σχέση με το ψηφοδέλτιο στο Ν. Κοζάνης για το κυβερνών κόμμα.
Με δεδομένο πως οι θέσεις των ανδρών υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο θα είναι το πολύ τέσσερις, πρέπει να αποκλειστεί κάποιος από τους 4 νυν Βουλευτές. Και επειδή είναι ιδιαίτερα δύσκολο το να πεισθεί κάποιος εκ των τεσσάρων να υποχωρήσει, υπάρχει μια πολύ έντονη συζήτηση τις τελευταίες μέρες, η οποία περιέχει μασάζ και διάφορες αντιπροτάσεις για το που μπορεί να τοποθετηθεί ο «θιγμένος» που θα αποκλειστεί.
Μικρότερες πιθανότητες για να αποκλειστεί, έχει ο Μίμης Δημητριάδης ο οποίος είχε εκλεγεί με σταυρό στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 (μαζί με τις Ραχήλ Μακρή και Ευγενία Ουζουνίδου).
Όλο το παραπάνω σταυρόλεξο, δημιουργήθηκε για τα μάτια του πασοκογενή συνδικαλιστή Γιώργου Αδαμίδη, ο οποίος μετέβη στο ΣΥΡΙΖΑ και εξασφάλισε μια θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο με αυξημένες πιθανότητες εκλογής. Η εκτροπή αυτή, έχει δημιουργήσει τεράστιες γκρίνιες στο εσωτερικό του κόμματος, η βάση του οποίου είναι σε αναβρασμό.
Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Αδαμίδης είχε ασκήσει σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ κατά την ψήφιση της ΑΠΟΕΠΕΝΔΥΣΗΣ των Μονάδων Μελίτης και Μεγαλόπολης, παρ” όλα αυτά, μπήκε στους κόλπους του κόμματος που την ψήφισε.

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ptolemeos Fm 17/09: Δείτε το σημερινό δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο του Viva Gr

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ptolemeos Fm 17/09: Δείτε το σημερινό δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο του Viva Gr Ακολούθησε το E-PTOLEMEOS.GR και στα ...