Αρχική > Slider > «Βούλιαξε» από κόσμο την Τσικνοπέμπτη η κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας

«Βούλιαξε» από κόσμο την Τσικνοπέμπτη η κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών η επιτυχία της μεγάλης αποκριάτικης εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη  στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας ανοίγοντας τον εορταστικό κύκλο του Tριωδίου.

Με το σύνθημα «Oι πολιτιστικοί σύλλογοι τσικνίζουν κέφι και χαρά σκορπίζουν…» οι 13 πολιτιστικοί φορείς της Εορδαίας οι Σύλλογοι Βλατσιωτών, Ερμακιάς, Θρακιωτών, Ηπειρωτών, Κλεισουριέων, Κρητών και Φίλων Κρήτης, Μικρασιατών, Σουρμενιτών, Ποντίων, Τροβαδούρων, Καρδιάς, Κομάνου, και «ο Σωτήρας», κατάφεραν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων παρασύροντάς τους σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι.

«Μάσκες πρέπει να φοράμε μόνο τις απόκριες και ποτέ άλλοτε», τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας Γεώργιος Θεοδοσιάδης συνεχάρη τους Πολιτιστικούς Συλλόγους για την πρωτοβουλία τους.

Ήταν μία άκρως πετυχημένη εκδήλωση που τα είχε όλα μουσική και διασκέδαση υπό τους ήχους παραδοσιακής κομπανίας, άφθονο δωρεάν κρασί και χορό γύρω από τις μεγάλες φωτιές.

Ο συντονιστής και παρουσιαστής της εκδήλωσης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΣΩΤΗΡΑΣ» Ισαάκ Νικολαΐδης ευχαρίστησε τον Δήμο Εορδαίας και την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας για τη στήριξη του θεσμού, τους Πολιτιστικούς Συλλόγου για την καλή συνεργασία, την Tροχαία Πτολεμαΐδας για την άριστη αστυνόμευση της όλης διοργάνωσης και τους πολίτες, για την αθρόα προσέλευσή τους.

Φωτογραφίες του Στέφανου Καραβάνη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου