Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Βόιο: Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος: “Δεν είμαστε αντίθετοι στην έλευση μεταναστών, ζητάμε ενημέρωση “. Τι ειπώθηκε στη συνάντηση στο Τσοτύλι

Βόιο: Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος: “Δεν είμαστε αντίθετοι στην έλευση μεταναστών, ζητάμε ενημέρωση “. Τι ειπώθηκε στη συνάντηση στο Τσοτύλι

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα η συνάντηση στο Επισκοπείο Τσοτυλίου με πρωτοβουλία του αρχιμανδρίτη Τιμόθεου και της εκκλησιαστικού συμβουλίου .

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο πατέρας Τιμόθεος, η Εκκλησία δεν είναι αντίθετη στην έλευση μεταναστών, αλλά ζητάει επίσημη ενημέρωση για την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να αξιοποιήσει κτήρια που υπάρχουν στο Τσοτύλι, όπως και με ποιες προϋποθέσεις θα γίνει η κλειστή δομή, αν τελικά πραγματοποιηθεί.

Ακούμε μόνο φήμες είπε, θέλουμε με παρρησία να έρθει ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης και να μας πουν τι σχεδιάζουν και αν χρειαστεί θα βοηθήσουμε.

Στη σημερινή ενημέρωση παρέστησαν και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ έγινε γνωστό πως την Τέταρτη θα υπάρξει ενημέρωση των κατοίκων του Τσοτυλίου από το Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή.

Τελικά σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera  fm , αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στην οποία θα κληθούν να παραστούν και να μιλήσουν ο δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής και ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης.

Πηγή: sierafm.gr 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team