Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Βλέπει την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μιχελάκης

Βλέπει την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μιχελάκης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ θα δει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βασίλης Μιχελάκης, με αφορμή τους χειρισμούς του στην υπόθεση «Μεσσιανή» η οποία έχει ενοχλήσει ιδιαιτέρως τα τοπικά στελέχη του κόμματος και κατ’ επέκταση την Κουμουνδούρου.

Εδώ και περίπου 15 ημέρες η Νομαρχιακή Επιτροπή έχει αποστείλει όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση, με την επιστολή μάλιστα να χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως αιχμηρή σε βάρος του Βασίλη Μιχελάκη.

Παράλληλα σε γνώση της Κουμουνδούρου είναι επίσης, δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ενώ είναι σαφές πως το γραφείο του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου, είναι πλήρες ενήμερο για τον απόηχο των αντιδράσεων της υπόθεσης «Μεσσιανή» στην τοπική κοινωνία.

Στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ παίχτηκε ένα ιδιότυπο bras de fer τις τελευταίες ημέρες για τις διαδικασίες οι οποίες θα ακολουθηθούν, σχετικά με τη στάση του κόμματος απέναντι στον Βασίλη Μιχελάκη, με τις τοπικές οργανώσεις της Εορδαίας να ζητούν εγγράφως τη διαγραφή του.

Ίδιο κλίμα επικράτησε και στην Νομαρχιακή Επιτροπή, η οποία συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα για να εξετάσει το θέμα, ενώ φαίνεται πως έχει πάρει και το ΟΚ της Κουμουνδούρου για την επίσπευση των διαδικασιών.

Το Βασίλη Μιχελάκη θα ακολουθήσουν εκτός ΣΥΡΙΖΑ και οι τρεις κόρες του, επίσης μέλη του κόμματος, για τις οποίες οι τοπικές οργανώσεις έθεσαν ζήτημα, με τη μία μάλιστα από αυτές, να είναι και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Στο παρασκήνιο δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι προσπάθησαν να «κολλήσουν» τη διαδικασία, παρεμβαίνοντας υπέρ του Βασίλη Μιχελάκη, ενώ το γεγονός πως ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε ερωτηματικά για το που μπορούν να φτάνουν οι αρμοδιότητες της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Όπως εκτιμούν τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και δύσκολα θα ανακοπούν ακόμα και με παρεμβάσεις της τελευταίας στιγμής.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Άνοιξαν οι προσφορές για το έργο της νέας πτέρυγας στο Μαμάτσειο- Πολύ μικρή η έκπτωση στον συνολικό προϋπολογισμό των 16,3εκ.

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τη Δευτέρα 26 Απριλίου άνοιξαν οι προσφορές για το μεγάλο έργο της νέας πτέρυγας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, ...