Αρχική > Ελλάδα > Βατόπουλος: Δύσκολη εξίσωση το άνοιγμα της οικονομίας -Ο κορωνοϊός είναι εδώ

Βατόπουλος: Δύσκολη εξίσωση το άνοιγμα της οικονομίας -Ο κορωνοϊός είναι εδώ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τρία μέτρα απαιτούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού σε αυτή τη φάση, είπε ο Άλκης Βατόπουλος καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Υπουργείου Υγείας.

«Οι εμβολιασμοί, η τήρηση των μέτρων και η ιχνηλάτηση» είναι αυτά τα μέτρα, κατά τον καθηγητή, ο οποίος προειδοποίησε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ότι «ο κορωνοϊός είναι εδώ και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεφύγει, αν και υπάρχει μία τάση ελέγχου».

Ειδικά για το testing και την ιχνηλάτηση είπε ότι έχει πετύχει σε κράτη της Άπω Ανατολής κυρίως και όχι την Ευρώπη, αλλά από εκεί και μετά είναι ένα όπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Ο κ. Βατόπουλος είπε ότι είναι μία δύσκολη εξίσωση το άνοιγμα της οικονομίας. «Το βέβαιο είναι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ρευστή, αλλά από την άλλη υπάρχουν και τα συσσωρευμένα προβλήματα στην κοινωνία. Είναι απολύτως κατανοητό και σεβαστό ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να δουλέψουν, να κινηθούν, οι αντοχές αρχίζουν και εξαντλούνται, είναι μία δύσκολη κατάσταση» σημείωσε.

Αναφερόμενος στον εμβολιασμό είπε ότι αυτός θα διαρκέσει μήνες και πρέπει να πειστούν και να πιεστούν παγκοσμίως οι εταιρίες να έχουν μεγαλύτερη παραγωγή εμβολίων.
Πηγή: iefimerida.gr 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Χαμός στο «Κοινωνία Ώρα Mega με τα γυαλιά της Ματίνας Παγώνη (Βίντεο)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ποιος φοράει καλύτερα τα viral γυαλιά της Ματίνας Παγώνη; Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη έχουν στα ...