Αρχική > Ελλάδα > Τροπολογία του ΚΚΕ για τη ΛΑΡΚΟ και τους εργαζόμενους

Τροπολογία του ΚΚΕ για τη ΛΑΡΚΟ και τους εργαζόμενους

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Τροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ και τους εργαζόμενους κατέθεσε στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Oμάδα του ΚΚΕ, ζητώντας να αποτραπούν τα σχέδια που «οδηγούν σε ιδιωτικοποίηση ή λουκέτο» την επιχείρηση, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Με την τροπολογία το ΚΚΕ ζητά, μεταξύ άλλων, να καταργηθεί η εξουσία του ειδικού διαχειριστή, το σύνολο των μετοχών της ΛΑΡΚΟ μεταβιβάζεται στο Ελληνικό Δημόσιο και διαγράφονται ή περιορίζονται οι οφειλές της προς το Δημόσιο.

Επιπλέον η τροπολογία προβλέπει αναστολή των μέτρων των πιστωτών κατά της ΛΑΡΚΟ, ώστε η νέα διοίκηση θα καταθέσει έκθεση προγραμματισμού για άμεση μέγιστη παραγωγική δυνατότητα με παράλληλο προγραμματισμό συντήρησης επισκευών εκσυγχρονισμού, καθώς επίσης και πρόβλεψη ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων.

Θυμίζουμε ότι εξαιτίας των εξελίξεων στη ΛΑΡΚΟ οφείλονται αρκετά χρήματα και σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις από την περιοχή (από Σέρβια, Κοζάνη, Καστοριά).

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση για «περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο» που έπεσε στο Θερμαϊκό, τι έδειξε η έρευνα

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Αναστάτωση προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης αναφορά πολίτη στις αστυνομικές αρχές για ιπτάμενο αντικείμενο, ...