Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Τρεις δημιουργικές μέρες γεμάτες Σαίξπηρ για τους νέους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης [60 μέρες Σαίξπηρ]

Τρεις δημιουργικές μέρες γεμάτες Σαίξπηρ για τους νέους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης [60 μέρες Σαίξπηρ]

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 Στο πλαίσιο του αφιερώματος «60μέρες Σαίξπηρ» που διοργανώνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, οι έφηβοι της ομάδας θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. περνούν τρεις δημιουργικές μέρες γεμάτες Σαίξπηρ στην Αίθουσα Τέχνης στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

Οι νέοι παρακολουθούν τις πρόβες για το Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας_dreamers, συνομιλούν με το σκηνοθέτη της παράστασης Στέλιο Χατζηαδαμίδη και ζουν βιωματικά την προετοιμασία της παράστασης και τη «μεταφράζουν» δημιουργικά. Μέσα από συνεντεύξεις, έρευνα και ανάλυση για τη ζωή και το έργο του μεγάλου συγγραφέα και κινηματογραφικές προβολές, οι νέοι, με τη βοήθεια ειδικών (γραφίστας, εκδότης, τυπογράφος), δημιουργούν ένα έντυπο δικό τους που θα διανέμεται δωρεάν σε μορφή free press.

Ευχαριστούμε την Χιονία Βλάχου Μπλιάτκα και την Ιωάννα Κωσταρέλλα που αποδέχτηκαν την πρόσκληση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης και θα βοηθήσουν δημοσιογραφικά τους νέους στη συλλογή του υλικού για το free press.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team