Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Τρία μετάλλια για τους σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. VOLTEROS της Κοζάνης στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής «GREEK CHEF 2018»

Τρία μετάλλια για τους σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. VOLTEROS της Κοζάνης στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής «GREEK CHEF 2018»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τρία μετάλλια, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα, κατέκτησαν οι σπουδαστές της σχολής μαγειρικής του Ι.Ε.Κ. VOLTEROS της Κοζάνης, στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής «GREEK CHEF 2018», που πραγματοποιήθηκε από 26-29 Ιανουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στο Ελληνικό, στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018.
Οι σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. VOLTEROS που συμμετείχαν με 15μελή αποστολή, από τους οποίους οι οκτώ (8) στη διαγωνιστική διαδικασία, κατέκτησαν τρία (3) μετάλλια στην κατηγορία «Young Greek Chef 2018» η οποία απευθυνόταν σε σπουδαστές δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ, ως παρακάτω:
– ο Άγγελος Λαφαζανίδης από το Βατερό, ασημένιο μετάλλιο με το «πιάτο» «Λαυράκι με χόρτα»
– ο Ραφαήλ Χατζηαποστόλου, επίσης από το Βατερό, χάλκινο μετάλλιο με το «πιάτο» «Κοτόπουλο με ζυμαρικό»
– η Άννα Θεοδοσιάδου, με καταγωγή από τη Λευκόβρυση, χάλκινο μετάλλιο με το «πιάτο» «Open sandwich»
Ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής που φέτος έφτασε σε αριθμό τους 500 συμμετέχοντες, αφορούσε τόσο σπουδαστές σχολών μαγειρικής που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους όσο και σε επαγγελματίες σεφ. Και είχε σκοπό είχε να προβάλει τα τοπικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ η συμμετοχή των διακεκριμένων Ελλήνων chef στην κριτική επιτροπή, προσέδωσε το κύρος ενός διεθνούς διαγωνισμού και έθεσε ψηλά τον πήχη για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.
Στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 συμμετείχε και η διακεκριμένη Σερβιώτισσα chef Νανά Γκαμπούρα.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team