Αρχική > Παραπολιτικά > Τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι στην κοπή Βασιλόπιτας της Ν.Δ. – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού 13/02/2019

Τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι στην κοπή Βασιλόπιτας της Ν.Δ. – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού 13/02/2019

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το αδιαχώρητο στην κοπή Βασιλόπιτας της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, με ομιλητή τον ευρωβουλευτή και πρώην Υπουργό Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Όμως το ενδιαφέρον των παρισταμένων προσέλκυσε η παρουσία τριών “εν δυνάμει” υποψηφίων Δημάρχων Εορδαίας, οι οποίοι “διαβουλεύονταν” συνεχώς.
Η Ιωάννα Ανδρονικίδου επικεφαλής του συνδυασμού “ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”’, η Αθηνά Τερζοπούλου Συμβολαιογράφος και ο Γιώργος Παπαδόπουλος πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
Ομοίως και οι τρεις αναφερόμενοι παραπάνω εθεάθησαν με φίλους τους, την Κυριακή κατά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοζάνη.
Εύλογα μπορεί κάποιος να συμπεράνει, ότι και οι τρεις “εν δυνάμει” υποψήφιοι Δήμαρχοι Εορδαίας, προσδοκούν σε κάποιου είδους στήριξη από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Άλλωστε είναι η περίοδος όπου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διερευνά τα ενδιαφέροντα υποψηφίων για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.
Δεν ξέρουμε ποια διαδικασία θα εφαρμοσθεί για την επιλογή του υποψηφίου Δημάρχου και αν όλοι φθάσουν ως το τελικό στάδιο για την εκλογική μάχη.
Οπωσδήποτε “άρχισαν τα όργανα” και η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team