Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Πτολεμαΐδα: Τρεις κάλπες στις εσωκομματικές της ΝΔ – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 09/05/2018

Πτολεμαΐδα: Τρεις κάλπες στις εσωκομματικές της ΝΔ – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 09/05/2018

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την Κυριακή 13 Μαΐου (μεθαύριο) θα πραγματοποιηθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη αιρετών διοικήσεων στη ΝΟΔΕ Κοζάνης, τις Δημοτικές Τοπικές οργανώσεις καθώς και για την εκλογή των συνέδρων στο προσεχές συνέδριο του κόμματος.

Η εκλογική διαδικασία θα γίνει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας (για τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Εορδαίας) και θα έχουν στηθεί τρεις διαφορετικές κάλπες.

Μία για ΝΟΔΕ, μία γι ΔΗΜΤΟ και μία για συνέδρους. Σε κάθε ψηφοδέλτιο σταυρώνονται ο πρόεδρος και 3 μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ για το ψηφοδέλτιο για την εκλογή συνέδρων τοποθετούνται έως 4 σταυροί.

Συνολικά για την ΝΟΔΕ, τακτοποιήθηκαν οικονομικά και θα ψηφίσουν 1801  μέλη ενώ για τη ΔΗΜΤΟ Εορδαίας δικαίωμα ψήφου έχουν 736 μέλη.

Σύμφωνα με ενημέρωση, που είχαμε από το μέλος της Νομαρχιακής Εφορευτικής επιτροπής συμπολίτη μας Γιώργο Παπαδόπουλο η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 10π.μ έως τις 7μμ και θα υπάρξει δυνατότητα παράτασης λόγω του μεγάλου αριθμού που προβλέπεται να προσέλθει στις 3 κάλπες

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team