Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Τον Θ. Καρυπίδη επισκέφθηκε η Πολιτική Σύμβουλος του Καναδά Debbie DesRosiers

Τον Θ. Καρυπίδη επισκέφθηκε η Πολιτική Σύμβουλος του Καναδά Debbie DesRosiers

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου, η Πολιτική Σύμβουλος της Πρεσβείας του Καναδά κα. Debbie DesRosiers, συνοδευόμενη από την Υπεύθυνη Πολιτικών και Δημοσίων Υποθέσεων κα. Ζωή Δελήμπαση.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης η κα. DesRosiers εξέφρασε την χαρά της που βρίσκεται στην περιοχή, και έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους ανθρώπους της και να μοιραστεί μαζί τους όλα όσα συνδέουν τον Καναδά με την Ελλάδα.

«Δέχθηκα μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη σήμερα, από την αντιπροσωπεία από τον Καναδά, από μια χώρα όπου δραστηριοποιούνται πολλοί Δυτικομακεδόνες και οι διαχρονικές σχέσεις φιλίας μεταξύ των δύο λαών είναι δεδομένες» σημείωσε μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης.

«Ενημέρωσα για τις πρωτοβουλίες που παίρνουμε σε αναπτυξιακό επίπεδο, για τις δυνατότητες που διαθέτει η περιοχή και για τις δράσεις που θα υλοποιήσουμε το επόμενο διάστημα, για να μπορέσουν να υπάρξουν επιπρόσθετες εμπορικές και όχι μόνο συνεργασίες μεταξύ των δυο χωρών αλλά και με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», υπογράμμισε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team