Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Τον Γεώργιο Σπύρλε απέκτησε ο Εορδαϊκός

Τον Γεώργιο Σπύρλε απέκτησε ο Εορδαϊκός

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Η διοίκηση του Φ.Σ. Εορδαϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γεώργιου Σπύρλε από την ομάδα της ΑΕ Περδίκκα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ΑΕ Περδίκκα για την συνεργασία και ποιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Ευστάθιο Τιμωνίδη διότι βοήθησαν στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας.

Ο Γεώργιος Σπύρλε είναι ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο το οποίο με πολύ δουλειά θα είναι ικανός να σταθεί στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες. Παράλληλα θα μπορεί να προσφέρει βοήθειες στην ομάδα μας για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ” Εθνική κατηγορία.

Ο Γεώργιος Σπύρλε είναι 16 χρονών και η θέση η οποία τον χαρακτηρίζει είναι αυτή του αμυντικού μέσου. Λόγω του νεαρού της ηλικίας του υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης, τα στοιχεία του σωματότυπου του θα αξιολογηθούν από το τεχνικό team και θα προσαρμοστούν με τις αγωνιστικές του δυνατότητες ώστε να αποκτήσει τα καλύτερα δυνατά εφόδια για την μετέπειτα ποδοσφαιρική του διαδρομή.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team