Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης κ. Διόγκαρη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων,  Χρήστος Ελευθερίου χθες Τετάρτη

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης κ. Διόγκαρη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων,  Χρήστος Ελευθερίου χθες Τετάρτη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε αυτή την πρώτη συνάντηση γνωριμίας  οι δύο άνδρες συμφώνησαν καταρχήν στη δημιουργία ενός πλαισίου συνεργασίας του Δήμου και της Αστυνομίας.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι εντεταλμένοι σύμβουλοι του Δήμου κα Νανά Γκαμπούρα και κος Καλλίνικος Χολέβας,  συζητήθηκαν αρκετά θέματα, όπως:  – ο προγραμματισμός συναντήσεων μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, των προέδρων των κοινοτήτων και κλιμακίου από την πλευρά της Αστυνομίας, με σκοπό την καταγραφή όλων των προβλημάτων των τοπικών κοινοτήτων και του Δήμου συνολικά που άπτονται της αρμοδιότητας της Αστυνομίας,

– η διοργάνωση δράσεων και ημερίδων για θέματα όπως η οδική ασφάλεια, η οδηγική συμπεριφορά, τα ναρκωτικά, το ηλεκτρονικό έγκλημα, κ.ά.

 

Στην ατζέντα της συνάντησης δεν θα μπορούσε να μη συμπεριλαμβάνονται και να μη συζητηθούν θέματα όπως: ο σωστός και έγκαιρος προγραμματισμός του «ποδηλατικού γύρου της λίμνης» – μετά από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη φετινή διοργάνωση, καθώς και η ενίσχυση της αστυνόμευσης κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team