Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Το ζήτημα της εξαγωγής του κρόκου στην Κίνα έθεσε ο Γιάννης Θεοφύλακτος σε συνάντηση με Κινέζους Βουλευτές

Το ζήτημα της εξαγωγής του κρόκου στην Κίνα έθεσε ο Γιάννης Θεοφύλακτος σε συνάντηση με Κινέζους Βουλευτές

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Συνάντηση Ελλήνων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και εκπροσώπων της Κυβέρνησης με Κινέζους ομολόγους τους πραγματοποιήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων στις 20 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Θεοφύλακτος, Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) έθεσε πρωτίστως στους Κινέζους Βουλευτές, μέλη της Επιτροπής Οικονομίας και Οικονομικών Υποθέσεων του Εθνικού Λαϊκού Συνεδρίου της Κίνας το ζήτημα της εξαγωγής του κρόκου Κοζάνης στην Κίνα και τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν, καθώς και τη συνεργασία των δύο χωρών σε ενεργειακά ζητήματα.

Περαιτέρω, ο κ. Θεοφύλακτος ενημέρωσε τους Κινέζους ομολόγους του για το ζήτημα των κόκκινων δανείων και το πτωχευτικό δίκαιο στην Ελλάδα πριν και μετά την κρίση, αναλύοντας το κλασικό πτωχευτικό δίκαιο αφενός και το νόμο Κατσέλη/Σταθάκη για τα νοικοκυριά και τον εξωδικαστικό μηχανισμό για τις επιχειρήσεις αφετέρου.

Η κινέζικη αντιπροσωπεία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για το ζήτημα της εξαγωγής του κρόκου όσο και για τα ζητήματα πτώχευσης και σωτηρίας των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team