Αρχική > Παραπολιτικά > ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ 7/4 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ 7/4 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

– Καθ΄ οδόν προς το Μποδοσάκειο ήταν ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, τις ώρες που γράφονταν αυτές οι γραμμές. Σημαντική και σημειολογική η επίσκεψη, η οποία οργανώθηκε λόγω των πολλών κρουσμάτων στο Νομό Κοζάνης. Πολλοί είναι αυτοί που λένε, πως τόσο ο Υπουργός όσο και το Υπουργείο Υγείας, δεν ασχολήθηκαν με το Μποδοσάκειο όταν έπρεπε και όσο έπρεπε.

 

– Την πάτησε ο Γιώργος Αμανατίδης, ως συμμετέχων σε τηλεοπτικό πάνελ του Μένιου Φουρθιώτη. Κλήθηκε και συμμετείχε ανυποψίαστος, και δέχθηκε μια απρόκλητη επίθεση που απευθυνόταν όχι στον ίδιο, αλλά στην κυβέρνηση. Την πλήρωσε δηλαδή για τις αστοχίες κυβερνητικών στελεχών στα πάρε-δώσε με τον μάνατζερ-πανελίστα.

 

– Όταν μετά από 1 χρόνο φορτωμένης λειτουργίας ως Νοσοκομείο Αναφοράς, το Μποδοσάκειο δικαιούται μεγαλύτερης προσοχής από το Κράτος των Αθηνών, κυρίως με την με κάθε τρόπο ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό. Καλές οι συσκέψεις κατόπιν εορτής, αλλά καλό θα είναι να μην τον ξαναδούμε στην κορύφωση του 4ου κύματος της πανδημίας, αλλά και στο ενδιάμεσο.

 

– Άναψε ξανά φωτιές στο περιβάλλον του Περιφερειάρχη η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, επαναφέροντας στην επικαιρότητα το θέμα του προγράμματος COVID της Περιφέρειας, για τις πληττόμενες επιχειρήσεις. Ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι ο Περιφερειάρχης έλεγε ψέματα για το περιθώριο αλλαγής στο «ταβάνι» των 40.000 ευρώ, κάτι το οποίο στηρίζει στην αλληλογραφία της Αρμόδιας Αρχής με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων! Θυμίζουμε ότι τα Ιόνια Νησιά τόλμησαν και διόρθωσαν το λάθος, ανακουφίζοντας πολύ μεγαλύτερο αριθμό επιχειρήσεων.

 

– Τρέχουν και δε φτάνουν στη ΔΕΥΑ Κοζάνης, καθώς φαίνεται να υπάρχει σημαντικό κενό στην τροφοδοσία της Τηλεθέρμανσης! Το διάστημα από το κλείσιμο της 5ης Μονάδας του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου μέχρι το πέρας της κατασκευής της Μονάδας ΣΗΘΥΑ, είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για τον Δήμο Κοζάνης.

 

– Αυτή τη στιγμή η Κοζάνη φαίνεται ανέτοιμη, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε το χρονικό διάστημα 1,5 έτους από την εξαγγελία του Πρωθυπουργού για πλήρη απολιγνιτοποίηση μέχρι και σήμερα. Σε αντίθεση με άλλους Δήμους της περιοχής. Να σημειωθεί πως για τον αγωγό σύνδεσης με τη Μονάδα ΣΗΘΥΑ δεν υπάρχει καν έτοιμη μελέτη έργου.

 

– Οι πληροφορίες μας, μας λένε πως λύθηκε το θέμα του ΧΥΤ Αμιάντου που πρέπει να γίνει στην περιοχή. Το θέμα έχει σηκώσει πολύ σκόνη, και απασχόλησε την επικαιρότητα με πλήθος από πολιτικές και κομματικές κόντρες. Η λύση θα είναι τεχνοκρατική, αυτάρκης και απλούστερη απ” όσο φανταζόμασταν, ενώ θα αφορά μόνο τον αμίαντο της Δυτικής Μακεδονίας και όχι εισαγόμενες ποσότητες. Προσεχώς θα παρουσιαστεί και επίσημα.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Απολογισμός της θητείας του πρώην Προέδρου της ΑΝ.ΦΛΩ. Βασίλη Χατζητιμοθέου για το έτος 2020 – Υποτριπλασιάστηκαν οι λειτουργικές δαπάνες της εταιρείας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε έναν mini απολογισμό της θητείας του ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Φλώρινας Α.Ε. Ο.Τ.Α. για το έτος 2020 ...