Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Το στίγμα 6/10 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Το στίγμα 6/10 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!
  • Διεθνές συνέδριο για την ενέργεια θέλουν να κάνουν Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ΔΕΘ στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης. Μήπως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο? Εδώ και μήνες το κτίριο έχει αφεθεί να ρημάξει από τον ιδιοκτήτη του, ενώ δεν έχει καν παροχή ρεύματος! Η ΔΕΗ τους έχει το έχει κόψει λόγω οφειλής 100.000 ευρώ !

  • Με γενναίες μειώσεις και μπόνους για τους καταναλωτές, πλαισιώνει η ΔΕΗ το νέο πρόσωπο της εταιρείας. Είναι μέρος συνολικού σχεδιασμού αλλαγής όχι μόνο της οπτικής ταυτότητας, αλλά και της κατεύθυνσης της. Ας ελπίσουμε στη νέα εποχή, η ενέργεια εκτός από καθαρότερη να αποδεχθεί και φθηνότερη. Πάντως, η απουσία του «κεραυνού» από το νέο λογότυπο σχολιάστηκε.
  • Λογότυπο άλλαξε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω εκεί να μην έχουμε εκπτώσεις.
  • Κατεδαφίστηκαν αυθαίρετα κτίρια στον οικισμό των Ρομά Πτολεμαΐδας. Δε λέω, καλώς κατεδαφίστηκαν. Θα γκρεμίσουμε και τα κτίρια της Περιφέρειας που δεν έχουν άδεια;
  • Βρέθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ένας δυνατός παίκτης, να προφυλάξει την παρουσία τοπικών επενδυτών στη δημιουργία φωτοβολταϊκών πάρκων μέσω των ενεργειακών κοινοτήτων. Ο Σύνδεσμος Επενδυτών Φωτοβολταϊκών Δυτικής Μακεδονίας, λανσάρει φόρμουλα συμμετοχής σε κοινότητες, για πολίτες της Περιφέρειες μας. Ενημερωθείτε.
  • Μας τρομάζει το ότι κανείς δεν φοράει μάσκα στις κινητοποιήσεις των μαθητών.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΤΩΡΑ: Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση 5.8 Ρίχτερ κοντά στην Ελασσόνα, ταρακούνησε και Κοζάνη – Πτολεμαΐδα

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι τις ...