Αρχική > Παραπολιτικά > Το ΣΤΙΓΜΑ 28/10 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Το ΣΤΙΓΜΑ 28/10 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
  • Μπόλικες οι αλλαγές – κάθε τόσο – στους ειδικούς συνεργάτες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
  • Μεγάλο φάουλ η ασάφεια στο ΦΕΚ της προηγούμενης Πέμπτης, για την δήθεν παράταση στην ισχύ των υγειονομικών μέτρων. Απαιτείται πιο υπεύθυνος χειρισμός.
  • Αλήθεια, υπάρχουν Βουλευτές που γνωρίζουν αν θα συνεχιστεί το lockdown ή όχι; Η Βίκυ Βρυζίδου, τόλμησε να κάνει την πρόβλεψη προχθές Δευτέρα, πως το lockdown δεν θα πάρει παράταση την Παρασκευή!
  • Παραμένει και για τρίτη εβδομάδα χωρίς Οικονομικό Επόπτη, το Επιμελητήριο Κοζάνης. Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Παντελίδης, παραιτήθηκε στις 14 Οκτωβρίου, και από τότε δεν κινήθηκε διαδικασία αντικατάστασης του. Και σίγουρα, δεν θα υπάρξει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε…
  • Τους ασκούς του Αιόλου άνοιξαν οι ανακοινώσεις των αριστερών παρατάξεων του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ εναντίον του Παντελή Καραλευθέρη. Ο ίδιος πέρασε στην αντεπίθεση, με μια μακροσκελή ανακοίνωση στα social media, που αφήνει σοβαρότατα υπονοούμενα έναντι των αντιπάλων του.
  • Προφανώς και η υφιστάμενη κατάσταση στο «Μαμάτσειο» δεν είναι η αρμόζουσα για μια πόλη σαν την Κοζάνη. Και ναι μεν, ο Σημανδράκος βγαίνει και λέει ότι «θέλουμε καινούργιο νοσοκομείο». Οι υπόλοιποι τι κάνουν; Φοβούνται να τοποθετηθούν;
  • Φήμες λένε, πως υπάρχει δικαστική απόφαση, που αναγκάζει Δημοτική Επιχείρηση της περιοχής, να πληρώσει πολύ μεγάλα ποσά, που προκύπτουν από οφειλές για μελέτες που έγιναν πριν πολλά χρόνια. Το περιεχόμενο της απόφασης παραμένει μυστικό.
  • Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να γυρίσει στη Δημοσιογραφία ο Θεόδωρος Καρυπίδης, όταν ρωτήθηκε από τον Π. Πλιάτσιο σε τηλεοπτική συνέντευξη. Είπε χαρακτηριστικά: «θα πάω όπου είμαι πιο ωφέλιμος για την κοινωνία».
  • Θέμα διεκδίκησης δημιουργίας Ιατρικής Σχολής και Πανεπιστημιακού Περιφερειακού Νοσοκομείου, θέτει μεταξύ άλλων σε μια ιδιαίτερα επιθετική ανακοίνωση του προς την Περιφερειακή Αρχή, ο συνδυασμός της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου. Η ανακοίνωση σχολιάζει τα «κακώς κείμενα», τις καθυστερήσεις, τη μη εξασφάλιση κονδυλίων για την αντιμετώπιση της απολιγνιτοποίησης, και τις επενδύσεις που δεν έρχονται στη Δυτική Μακεδονία, αλλά πάνε σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Η πορεία υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας – Βαρύτητα σε έργα επιχειρηματικότητας, υγείας, οδικών αξόνων -Λυσσαρίδης: «Τις επόμενες ημέρες εντάσσεται η Σήραγγα της Κλεισούρας»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η πορεία υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, καθώς και η ...