Αρχική > Παραπολιτικά > ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ 21/4 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ 21/4 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

– Μια άνευ λόγου στοχοποίηση έχει υποστεί η περιοχή, η ΔΕΗ, τα εργοστάσια και οι εργαζόμενοι τους. Σίγουρα σε όλους τους εργασιακούς χώρους υπήρξαν κρούσματα κορωνοϊού. Αλλά το να προσπαθείς να φορτώσεις την υπερμετάδοση και την αύξηση των κρουσμάτων «ντε και καλά» στη ΔΕΗ χωρίς στοιχεία, όχι μόνο δεν έχει λογική, αλλά ενδεχομένως να αποπροσανατολίζει τους υπευθύνους από το πραγματικό πρόβλημα.

 

– Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, έρχεται από τους ίδιους τους αριθμούς. Τα μηδενικά θετικά κρούσματα που βρέθηκαν κατά την εκτενή διενέργεια ραπιντ τεστ στο ΛΚΔΜ της ΔΕΗ είναι από μόνο του ένα καλό νέο, αλλά επιπλέον απαντά και στις «απόψεις» πολιτών και επιστημόνων. Μέχρι και η κ. Παγώνη μας την «είπε».

 

– Η απολιγνιτοποίηση πάντως, κολλάει παντού. Και οι διαμαρτυρίες για την απολιγνιτοποίηση, κολλάνε επίσης παντού. Χαρακτηριστικό είναι ότι γίνονται κινητοποιήσεις ενάντια στο κλείσιμο του ΑΗΣ και του Ορυχείου Καρδιάς λόγω της απολιγνιτοποίησης. Ενώ το κλείσιμο του εν λόγω ΑΗΣ δεν έχει καμία σχέση με την διαδικασία απολιγνιτοποίησης όπως αυτή εξαγγέλθηκε από την κυβέρνηση. Αντίθετα ήταν προγραμματισμένο εδώ και χρόνια, παίρνοντας μάλιστα διαφόρων ειδών παρατάσεις. Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί στη χρήση των λέξεων, γιατί αυτές χάνουν το νόημα τους, και όταν στ” αλήθεια χρειαστεί να τις επικαλεστούμε, θα είναι αδύναμες.

 

– Ακατανόητη η απόφαση να αποκλειστούν από τα self tests οι εργοδότες, και άρα οι έμποροι ελεύθεροι επαγγελματίες. Στερείται κάθε λογικής, και αποτελεί μια από τις κυβερνητικές αποφάσεις που έχουν προκαλέσει τη δυσφορία του κόσμου. Στο ίδιο μαγαζί, που για παράδειγμα δουλεύουν το αφεντικό και ένας εργαζόμενος, ο ένας θα έχει κάνει τεστ και ο άλλος όχι. Σε άλλη περίπτωση, δύο διπλανά καταστήματα που πουλάνε τα ίδια πράγματα, αν στο ένα εργάζεται το αφεντικό, και στο άλλο εργαζόμενος, ο ένας θα κάνει τεστ, και ο άλλος όχι. Και επειδή τίθεται και το ζήτημα του ότι είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους, υπάρχουν και αυτοί που λένε πως το εβδομαδιαίο τεστ, είναι μια επιβάρυνση που μπορεί να αντέξει ένας ελεύθερος επαγγελματίας.

 

– Καλά κάνουν οι Υπουργοί και έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στην περιοχή, με αρκετές περιοδείες να έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Πολλά είναι τα θέματα που ανοίγουν, και πολύ ψηλά μπαίνει και ο πήχης για να προχωρήσουν τα θέματα αυτά. Αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα αυτών των επισκέψεων, για να μη μείνουν οι επισκέψεις, καταγεγραμμένες απλά ως επισκέψεις. Ας μετρήσουμε για παράδειγμα, σε πόσο χρόνο από σήμερα, θα λειτουργήσει το πρώτο υδατοδρόμιο…

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ...