Αρχική > Slider > Το «Σκοπιανό» προκαλεί σοβαρότατο ρήγμα στη συνοχή της Παράταξης Καρυπίδη – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Το «Σκοπιανό» προκαλεί σοβαρότατο ρήγμα στη συνοχή της Παράταξης Καρυπίδη – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Είναι γνωστή η φιλοκυβερνητική στάση του Περιφερειάρχη Θοδωρή Καρυπίδη και της παράταξής του. Είναι επίσης γνωστές οι δεκάδες παραιτήσεις και αποχωρήσεις στελεχών, μελών και συμβούλων από την παράταξη «Ανατροπή – Δημιουργία».
Το πρόβλημα φαίνεται να παίρνει πολύ σοβαρότερες διαστάσεις με φόντο τις εξελίξεις στο «Σκοπιανό». Εν όψει και της αυριανής έκτακτης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οποία έσυρε την Περιφερειακή Αρχή η Αντιπολίτευση.
Το σώμα της παράταξης Καρυπίδη φαίνεται να είναι διχασμένο. Υπάρχουν οι φανατικοί της άποψης πως η Περιφέρεια πρέπει να συνεχίζει να ταυτίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και αυτοί που διαφωνούν, και θεωρούν πως πρέπει να αλλάξει ρότα. Ειδικά για το «Σκοπιανό», υπάρχει ήδη οργανωμένη κίνηση την οποία συντονίζει εις εκ των Αντιπεριφερειαρχών, η οποία στοχεύει να αλλάξει τη στάση της Περιφερειακής Αρχής.
Συνεπώς στην αυριανή συνεδρίαση προβλέπονται εξελίξεις. Φημολογούνται ήδη διαφοροποιήσεις, διαρροές, ακόμα και ενδεχόμενες ανεξαρτητοποιήσεις.
Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team