Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Το προεδρείο του Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ επισκέφθηκε τον διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

Το προεδρείο του Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ επισκέφθηκε τον διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το προεδρείο του Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ επισκέφθηκε σήμερα στο «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Πτολεμαίδας τον Διοικητή του κ. Σταύρο Παπασωτηρίου μεταφέροντας ανησυχίες και ερωτήσεις, για το σήμερα και το αύριο του Νοσοκομείου.
Περιληπτικά οι απαντήσεις του Διοικητή στους Δημάκη Τ. Λόφτσαλη Π. & Ραμπίδη Μ.
– Οι φοιτητές των δυο Πανεπιστημιακών Τμημάτων (Μαιευτικής & Εργοθεραπείας) στηρίζουν και προσφέρουν στο Νοσοκομείο μας και φυσικά πλουτίζουν με πρακτική εμπειρία τις γνώσεις τους. Μια πλήρης Πανεπιστημιακή Σχολή Επιστημών Υγείας θα ήταν το καλύτερο.
– Το «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» έχει σοβαρές ελλείψεις ιατρικού προσωπικού κυρίως σε κάποιες κλινικές, αλλά και νοσηλευτικού, διοικητικοί κ.α. προσωπικού.
– Είναι γεγονός ότι η Γυναικολογική Κλινική μας υστερεί σε σχέση με το παρελθόν σε αριθμό γεννήσεων και θα υπάρξει ιδιαίτερη φροντίδα για βελτίωση.
– Το Ογκολογικό μας βρίσκεται σε λειτουργία, όχι όμως όλες τις ημέρες της εβδομάδας, λόγω έλλειψης γιατρών.
– Φιλοδοξώ σύντομα να λειτουργήσει παραγωγικά η πτέρυγα της οφθαλμολογικής κλινικής, αξιοποιώντας όλο το διαθέσιμο ιατρικό δυναμικό.
– Είναι απαραίτητο ένα ασθενοφόρο αποκλειστικά στην υπηρεσία του Νοσοκομείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.
Γενικά έχω την αισιοδοξία ως νέος Διοικητής ότι το “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» με τις πολύ καλές κτιριακές υποδομές και τις μετεγκαταστάσεις κλινικών-τμημάτων, τις επεκτάσεις που έχουμε σε σχεδιασμό και τις προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού, θα γίνει εφάμιλλο μεγάλων Νοσοκομείων με υψηλή προσφορά και φροντίδα υγείας.
Η συζήτηση με τον νέο Διοικητή μας έκανε περισσότερο αισιόδοξους!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Rapid tests στις ΤΚ Βεγόρας, Αντιγόνου και Μανιακίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στα πλαίσια της πρόληψης και αντιμετώπισης των κρουσμάτων Covid-19, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου ...