Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Το περιφερειακό συμβούλιο αποφασίζει για τη λύση του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης – Τι ανέφερε ο αντιπ. Νίκος Λυσσαρίδης για το νέο φορέα και τα χρέη του παλιού (video)

Το περιφερειακό συμβούλιο αποφασίζει για τη λύση του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης – Τι ανέφερε ο αντιπ. Νίκος Λυσσαρίδης για το νέο φορέα και τα χρέη του παλιού (video)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στην λύση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης προχωρούν τα μέλη της, με το θέμα, να εισηγείται σήμερα στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης Νίκος Λυσσαρίδης.

Σε δηλώσεις του λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης, αναφέρθηκε στην πρόσφατη απόφαση του συμβουλίου του Επιμελητηρίου της Κοζάνης, που πάρθηκε πριν από ένα μήνα, για τη λύση του Εκθεσιακού Κέντρου, οπότε και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σαν μέλος του Εκθεσιακού Κέντρου, πρέπει να πάρει την απόφαση της λύσης.

Η Γενική Συνέλευση του Εκθεσιακού Κέντρου έχει οριστεί για τις 4 Μαρτίου, στην οποία όλοι οι φορείς έχουν αποφασίσει τη λύση και τη σύσταση ενός νέου φορέα, τόνισε ο κ. Λυσσαρίδης, συζήτηση στην οποία θα συμμετέχει και ο δήμος Κοζάνης και οι άλλοι φορείς.
Σε ερώτηση για το οικονομικό και αν θα κληθεί πάλι η περιφέρεια να πληρώσει για τον νέο φορέα, ο κ. Λυσσαρίδης απάντησε πως έχει ήδη συμφωνηθεί με το ΕΒΕ Κοζάνης να βάλουν από μισά χρήματα για τη σύστασή του, με τους πόρους να έχουν βρεθεί. «Θα συσταθεί ένας νέος φορέας που δεν θα έχει καμία σχέση με τον παλιό και θα διέπεται από τη διαύγεια, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη που έγιναν στον προηγούμενο φορέα και καλείται τώρα να πληρώσει ο ελληνικός λαός», σχολίασε σχετικά.
Σε ό,τι αφορά τα χρέη άγγιζαν τις 450.000 ευρώ, αλλά μετά και τις κατασχέσεις που έγιναν υπολογίστηκε ότι φτάνουν στις 200-250.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 100.000 ευρώ αφορούν χρέη στη ΔΕΗ για τα οποία θα γίνει διαπραγμάτευση.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας