Αρχική > Slider > Το παρασκήνιο της παραίτησης Παναγιωτάκη και η σύγκρουση με Χατζηδάκη – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Το παρασκήνιο της παραίτησης Παναγιωτάκη και η σύγκρουση με Χατζηδάκη – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Κάθε άλλο παρά ομαλή φέρεται να είναι η παραίτηση του Πανώλη Παναγιωτάκη από τη θέση του Προέδρου της ΔΕΗ, η οποία φέρεται να έγινε λόγω …»πολιτικής διαφωνίας» με τη νέα κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη με τον νέο Υπουργό ΠΕΚΑ και το επιτελείο του, ο Παναγιωτάκης στριμώχτηκε, καθώς κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για μια σειρά σοβαρότατων ζητημάτων που έχουν οδηγήσει την επιχείρηση στην κατάσταση που είναι σήμερα.
Το παρασκήνιο λέει, πως κάθε άλλο παρά χαλαρή ήταν η συζήτηση, με τους νέους πολιτικούς προϊσταμένους να μιλούν προς πάσα κατεύθυνση για ευθύνες συγκεκριμένων προσώπων που πρέπει άμεσα να αναζητηθούν.
Εκ των συνθηκών, ο Μανώλης Παναγιωτάκης εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από την Προεδρία της Επιχείρησης, αντιλαμβανόμενος ότι δεν τον σηκώνει το κλίμα..
Το σαφάρι ανεύρεσης του κατάλληλου προσώπου από την αγορά, που θα αναλάβει το τιμόνι της ΔΕΗ συνεχίζεται. Το στοιχείο που δυσχεραίνει την άμεση αντικατάσταση Παναγιωτάκη, είναι η καυτή πατάτα της άμεσης κάλυψης τις επόμενες εβδομάδες, υπέρογκων οικονομικών υποχρεώσεων της Επιχείρησης.

 


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team