Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Το νοσοκομείο Φλώρινας επισκέφθηκε ο βουλευτής κ. Γιάννης Αντωνιάδης

Το νοσοκομείο Φλώρινας επισκέφθηκε ο βουλευτής κ. Γιάννης Αντωνιάδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το νοσοκομείο Φλώρινας επισκέφθηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης και συναντήθηκε με το νέο διοικητή κ. Χρήστο Παπούλκα . Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο Φλώρινας και τις υπόλοιπες δομές που ανήκουν σε αυτό.

Αρχικά ο κ. Βουλευτής συνεχάρη τον κ. Παπούλκα για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και ζήτησε να ενημερωθεί για τη σημερινή κατάσταση του νοσοκομείου. Ο κ. Παπούλκας  από την πλευρά του ανέφερε ότι υπάρχει σταθερή λειτουργία των βασικών κλινικών του νοσοκομείου ( Χειρουργική-Παθολογική – Καρδιολογική- Ορθοπεδική-Αιματολογική- Ακτινολογική- Μικροβιολογική ) με επάρκεια επιστημονικού προσωπικού ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για την ενίσχυση και την ομαλή λειτουργία και των άλλων κλινικών που είτε υπολειτουργούν ή δεν λειτουργούν καθόλου. Ακόμα ο κ. Παπούλκας τόνισε ότι έχει ξεκινήσει η ενίσχυση των οργανωτικών δομών των ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ Αμυνταίου και Φλώρινας και για το σκοπό αυτό έχουν δρομολογηθεί προσλήψεις σε υγειονομικές ειδικότητες που θα στελεχώσουν  αυτές τις δομές. Στόχος είναι η αναβάθμιση του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ Αμυνταίου που θα το καταστήσει ως ένα από τα καλύτερα κέντρα αποκατάστασης στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο κ. Βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Παπούλκα για την ενημέρωση και τόνισε την ανάγκη  της ομαλής λειτουργίας του νοσοκομείου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ακόμα συνεχάρη  όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Φλώρινας, των Κέντρων Υγείας  και των ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ που παρά τις αντιξοότητες και την έλλειψη προσωπικού , ανταποκρίνονται στα καθήκοντα τους   προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Τέλος ο κ. Αντωνιάδης  τόνισε ότι η Υγεία για τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί την κορωνίδα στην ατζέντα του κυβερνητικού προγράμματός του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο ίδιος ως κυβερνητικός βουλευτής θα αγωνιστεί για την αναβάθμιση των παροχών υγείας προς τους κατοίκους της Φλώρινας και της ευρύτερης περιοχής.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team