Αρχική > Slider > Το ναυάγιο της λιγνιτικής αποεπένδυσης της ΔΕΗ βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» – Σε αγώνες για την ανατροπή του «Εθνικού εγκλήματος» προσανατολίζεται το Συνδικάτο

Το ναυάγιο της λιγνιτικής αποεπένδυσης της ΔΕΗ βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» – Σε αγώνες για την ανατροπή του «Εθνικού εγκλήματος» προσανατολίζεται το Συνδικάτο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την αποτυχία του Διαγωνισμού πώλησης των λιγνιτικών μονάδων Μελίτης και Μεγαλόπολης της ΔΕΗ, απασχόλησαν τη σημερινή συνεδρίαση του Σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ Γιώργου Αδαμίδη, του Γ.Γ. Αντώνη Καρρά και του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ  Παντελή Καραλευθέρη, ενώ το παρών έδωσε ο  Πρόεδρος  του Εργατικού Κέντρου Πτολεμΐδας – Εορδαίας Αναστάσιος Τσιλφίδης, οι εκπρόσωποι των Εργατικών Κέντρων Κοζάνης και Φλώρινας και άλλων φορέων.

Την ανησυχία και τον προβληματισμό τους για τις συνέπειες από την απελευθέρωση αγοράς της ηλεκτρικής ενέργειας, εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ οι κ.κ. Αδαμίδης και Καρράς, τονίζοντας ότι μετά την αποτυχία της αποεπένδυσης , το λιγνιτικό ξεπούλημα πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα και να βρεθεί μία λύση για την εξυγίανση και τη βιωσιμότητα της   Επιχείρησης. 

«Πέρα από την προσφυγή στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια  που ήδη  αποφασίσαμε, συνεχίζουμε τους αγώνες μας και θα είμαστε στην πρώτη γραμμή, για να αποτρέψουμε αυτό το Εθνικό έγκλημα», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Μόσχος Μόσχου.   

Την έντονη ανησυχία του για το μέλλον εξέφρασε και ο Γ.Γ. του Σωματείου Αθανάσιος Μάστορας στέλνοντας στους ιθύνοντες το μήνυμα: «Δεν δεχόμαστε κανένα ξεπούλημα των μονάδων  και εφιστούμε την προσοχή στην κυβέρνηση και στη Διοίκηση της ΔΕΗ , για την περαιτέρω διαχείριση του θέματος.

Από την πλευρά του το στέλεχος  του Σωματείου ο Πέτρος Ταταρίδης υπογράμμισε πως  «Ο λαός θα πληρώσει όλες τις εξελίξεις και για το λόγο αυτό πρέπει ανακόψει τα επιζήμια τούτα  σχέδια, παλεύοντας για μία ενέργεια ως κοινωνικό αγαθό».  

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν της έναρξη της συνεδρίασης το προεδρείο του Σωματείου έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

          

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου