Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας είναι το πρώτο επαρχιακό Νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποίησε ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ!

Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας είναι το πρώτο επαρχιακό Νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποίησε ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Συνεχίζονται οι πρωτοπόρες μέθοδοι χειρουργικών επεμβάσεων στη Χειρουργική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας .

Για το νέο αυτό Ιατρικό επίτευγμα, μας ενημέρωσε ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ορέστης Τσιριπίδης, ο οποίος μαζί με την αξιόλογη επιστημονική του ομάδα πραγματοποίησαν με επιτυχία ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ σε γυναίκα 49 ετών , με ιστορικό χρόνιας Εκκολπωματίτιδας.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιτυχή επέμβαση, ο κ. Τσιριπίδης διευκρίνισε ότι: «Είμαστε το πρώτο επαρχιακό Νοσοκομείου Βόρειας Ελλάδας, που πραγματοποίησε Λαπαροσκοπική Κολεκτομή» .

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Τι απαντάνε Κασαπίδης και Μαλούτας για την παράταση ή όχι του lockdown (video)

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Θετικά νέα από τα πρώτα Rapid Test που έκανε σήμερα ο ΕΟΔΥ στα ...