Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας είναι το πρώτο επαρχιακό Νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποίησε ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ!

Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας είναι το πρώτο επαρχιακό Νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποίησε ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Συνεχίζονται οι πρωτοπόρες μέθοδοι χειρουργικών επεμβάσεων στη Χειρουργική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας .

Για το νέο αυτό Ιατρικό επίτευγμα, μας ενημέρωσε ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ορέστης Τσιριπίδης, ο οποίος μαζί με την αξιόλογη επιστημονική του ομάδα πραγματοποίησαν με επιτυχία ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ σε γυναίκα 49 ετών , με ιστορικό χρόνιας Εκκολπωματίτιδας.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιτυχή επέμβαση, ο κ. Τσιριπίδης διευκρίνισε ότι: «Είμαστε το πρώτο επαρχιακό Νοσοκομείου Βόρειας Ελλάδας, που πραγματοποίησε Λαπαροσκοπική Κολεκτομή» .

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τί λένε πολίτες της Πτολεμαΐδας, για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό? (γκάλοπ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ανοίγει ο δρόμος στο προσεχές διάστημα για τον «υποχρεωτικό» εμβολιασμό σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, ...