Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Το μήνυμα του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη για την Εργατική Πρωτομαγιά
Γιάννης Αντωνιάδης, βουλευτής Φλώρινας

Το μήνυμα του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη για την Εργατική Πρωτομαγιά

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η Εργατική Πρωτομαγιά, καθιερώθηκε  ως ημέρα μνήμης και αγώνα των εργαζομένων που διεκδικούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Η ημέρα αυτή τιμάται  σε όλο τον κόσμο και στην πατρίδα μας και μας υπενθυμίζει την διαρκή προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλουμε όλοι έτσι ώστε κεκτημένα δεκαετιών που κατακτήθηκαν με αγώνες, να μην χαθούν.

Δυστυχώς σήμερα που διανύουμε τον πέμπτο χρόνο μιας κυβέρνησης που ευαγγελίσθηκε την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της, απουσιάζουν από το λεξιλόγιό της οι λέξεις ανάπτυξη, επενδύσεις, δουλειά. Μόνο ανελέητη φορολογία και χορήγηση επιδομάτων που “επιτείνουν το μαρτύριο της σταγόνας” για τους Έλληνες και κρατάνε τη χώρα δέσμια σε ένα καθεστώς στασιμότητας και οπισθοδρόμησης.

Εύχομαι ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς να αποτελέσει έναυσμα για την αναγέννηση της πατρίδας μας, εργασιακά και οικονομικά. Μια αναγέννηση που θα έρθει με τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και της επιχειρηματικότητας και θα κρατήσει την νεολαία μας, το πιο ενεργό κομμάτι της πατρίδας, στον τόπο μας.

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μου Καλή Πρωτομαγιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team