Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Το Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την Επανεκκίνηση του Λιανεμπορίου

Το Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την Επανεκκίνηση του Λιανεμπορίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, με αφορμή την σημερινή ημέρα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, επανεκκίνησης του λιανεμπορίου, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα.

«Η Πανδημία με τα σημερινά δεδομένα βρίσκεται σε ύφεση. Έπειτα από σχετική εισήγηση των Επιστημόνων, το λιανεμπόριο στην Π.Ε. Φλώρινας και σ΄ όλη την χώρα επανεκκινεί απο σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.

Τώρα είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης και της υπεύθυνης στάσης. Τηρούμε τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας με ευλάβεια και επιλέγουμε τον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα.

Συμπατριώτες μου, σας καλώ, με αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνική συνείδηση, να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Π.Ε. Φλώρινας, με σκοπό ανάταξη του εμπορικού κόσμου.

Απ΄ την προσπάθεια αυτή, δεν περισσεύει κανείς!!!»

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δ. Μακεδονία: 5.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα για εξυπηρέτηση πελατών σε κλειστό εξωτερικό υπαίθριο χώρο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙ.Μ.Ε.Α.,Σ.ΕΠ.Ε, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία) διενήργησαν την Πέμπτη 17.06.2021 συνολικά 85.017 ...