Αρχική > Στήλες > Το μάτι του πολίτη: Προτάσεις για διαμόρφωση χώρων πρασίνου – πάρκων και κτιρίων στην πόλη της Πτολεμαΐδας – “Πνίγεται” στα χόρτα ο πεζόδρομος του καναλιού

Το μάτι του πολίτη: Προτάσεις για διαμόρφωση χώρων πρασίνου – πάρκων και κτιρίων στην πόλη της Πτολεμαΐδας – “Πνίγεται” στα χόρτα ο πεζόδρομος του καναλιού

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στη στήλη «Το μάτι του πολίτη» θα παρουσιάζονται τα κακώς κείμενα της Εορδαίας προς τις δημοτικές και άλλες αρχές.  

Ο Εθελοντής εργασίας πρασίνου καθαριότητας του δήμου Εορδαίας Χαριτωνίδης Νικόλαος, σχετικά με προτάσεις για την επίλυση θεμάτων πρασίνου, καθαριότητας και την διαμόρφωση πάρκων στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ  25/06/2018 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ – ΠΑΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΩΝ 

 

Δευτέρα 25 Ιουνίου και το χόρτο στον πεζόδρομο του καναλιού δεν κόπηκε ακόμη.

Στο πρανές κόπηκε τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου και θα περάσει ένας μήνας να κοπεί και το υπόλοιπο; Θα ξεπεράσουμε και το πέρυσι που κόπηκε αρχές Ιουλίου. Όταν πλέον η κοπή είναι πολύ δύσκολη λόγω ξήρανσης των χόρτων και με πολύ χονδρούς κορμούς αρκετά. Η κοπή πρέπει να γίνεται τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου και επανάληψη στα μέσα Ιουνίου εκάστου έτους. Δηλαδή τώρα έπρεπε να γίνει η δεύτερη κοπή και όχι η πρώτη. Ο χρόνος των δύο κοπών θα είναι πολύ μικρότερος του ενός διότι το χόρτο θα είναι αρκετά μικρό και θα κόβεται πολύ εύκολα.(Φωτ. 5 )

-2-

-3-

-4-

-5-

 

Κύριε αντιδήμαρχε τι περιμένετε να τελειώσει το καλοκαίρι ;

 (Φωτ. 5 ) από σκάλισμα, καθάρισμα χόρτων γύρω από τα δενδρύλλια για να μην τα καταστρέφουν οι υπάλληλοι του Δήμου κατά την κοπή των χόρτων. Επίσης τοποθετήθηκαν νέα φυτώρια εντός τενεκέ για προφύλαξη από την καταστροφή. Αυτά έγιναν από εθελοντές όπου ο καθένας κάνει κάτι. Τα συγκεκριμένα έγιναν από τον Αντώνη Κ. μπράβο του και μπράβο σε όλους όσους μπορούν να προσφέρουν κάτι θετικό. Όποιος θέλει και μπορεί ας έλθει σε επικοινωνία με την Ομάδα Εθελοντών.

-1-

-2-

-3-

-4-

-5-

 

Ας δούμε και μερικά δενδρύλλια τεσσάρων ετών πόσο πολύ μεγάλωσαν εφ όσον έκανε προσπάθεια η εθελοντική ομάδα για προστασία από ξηρασία, καταστροφή από τα αιγοπρόβατα και καταστροφή από την κοπή χόρτων με  υπαλλήλους του Δήμου. ( Φωτ. 4 ).

-3-

-4-

 

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

50200 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΙΝ: 6978966883 

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Με τα μάτια του 5ου: Στην χρονομηχανή: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ 1821: «Συνέντευξη με τον επιζήσαντα Ζήση Χατζημάτη από την Έξοδο του Μεσολογγίου»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ό,τι ονειρεύτηκαν οι μικροί μας δημοσιογράφοι-να παρακολουθήσουν από κοντά τις μεγάλες στιγμές της Επανάστασης και να συνομιλήσουν με ...