Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Το Διεθνούς Μνήμης Φολκλορικό συγκρότημα του Βελιγραδίου, “ABRASEVIC“, συμμετέχει στα “40α ΠΕΡΔΙΚΚΕΙΑ” – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 06/06/2018

Το Διεθνούς Μνήμης Φολκλορικό συγκρότημα του Βελιγραδίου, “ABRASEVIC“, συμμετέχει στα “40α ΠΕΡΔΙΚΚΕΙΑ” – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 06/06/2018

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Καιρός, φίλες και φίλοι, να θυμηθούμε και τον Αθλητικό-καλλιτεχνικό θεσμό των Περδικκείων που κυριαρχούσε πάνω από 50 χρόνια στη γειτονική Κοινότητα Περδίκκα με αξιοθαύμαστες παρουσίες, τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού και τους οραματιστές, Καζαντζίδη Ανέστη και Περικλή Χονδροματίδη. Η Προσφώνηση-παρουσίαση του συγκροτήματος από τον Αείμνηστο Περικλή Χονδροματίδη στα 40α Περδίκκεια’.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις των 40ων ΠΕΡΔΙΚΚΕΙΩΝ που είναι αφιερωμένες στην Ειρήνη.
και  στην συναδέλφωση των λαών, συμμετέχει και το παγκοσμίου φήμης  εξηνταπενταμελές (65) Φολκλορικό συγκρότημα του Βελιγραδίου “ABRASEVI”.

Το συγκρότημα αυτό με σημαντική παρουσία στο Διεθνή καλλιτεχνικό χώρο, έχει κερδίσει περγαμηνές που το αναδεικνύουν από τα καλύτερα συγκροτήματα στο είδος του.

Ευαίσθητοι και ταλαντούχοι καλλιτέχνες, δέχθηκαν να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις μας που φέτος είναι αφιερωμένες στην ειρήνη, στη συναδέλφωση των λαών και στην προσπάθεια εμπέδωσης σχέσεων συνεργασίας και αλληλοσεβασμού μεταξύ των Βαλκανικών χωρών  που αποτελούν πόθο και αίτημα  όλων των λαών.

Με σεβασμό στις διεθνείς συνθήκες που έχουν διαμορφώσει τα υπάρχοντα σύνορα, επιβάλλεται η σφυρηλάτηση  φιλικών σχέσεων, ώστε, οι λαοί να ασχολούνται απερίσπαστα  με τα Ειρηνικά έργα  τους  που οδηγούν στην πρόοδο και την ευημερία..

Εμείς απ’ την πλευρά μας χαιρετίζουμε τη συμμετοχή στις  εκδηλώσεις μας του θαυμάσιου εξηνταπενταμελές (65) συγκροτήματος ΑBRASEVIC και προσβλέπουμε με βεβαιότητα στην εμπέδωση και διεύρυνση των σχέσεων μας με το φίλο Γιουγκοσλαβικό λαό.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team